LiveBiz
Mama obosită adoarme în metrou: copilul se ridică şi îi pune mâinile sub cap pe post de pernă

Mama obosită adoarme în metrou: copilul se ridică şi îi pune mâinile sub cap pe post de pernă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama obosită adoarme în metrou: copilul se ridică şi îi pune mâinile sub cap pe post de pernă

Părinţii se simt adesea nevoiţi să pară ceea ce nu sunt cu adevărat în faţa copiilor lor: neobosiţi, de neînvins şi mereu cu zâmbetul pe buze. Dar ştim cu toţii că nu este aşa şi că postura de părinte ne dezvăluie mult mai des punctele slabe.

Deci, de ce să nu laşi să se vadă oboseala, frustrarea, tristeţea în faţa copiilor? Nu fac şi ele parte din viaţă? Totodată copiii ne pot surprinde şi se pot arăta neaşteptat de puternici, în ciuda vârstei lor fragede: la fel cum s-a întâmplat şi în cazul acestui băieţel a cărui reacţie la oboseala mamei a făcut înconjurul lumii.

Această fotografie a fost surprinsă în interiorul unui vagon de metrou din China: o mamă obosită, epuizată, adoarme în timpul călătoriei. Dar ceea ce a atras atenţia pasagerilor a fost reacţia fiului său. Văzându-şi mama dormind, băieţelul s-a ridicat de pe scaun, a luat geanta şi bagajele pe care le aveau cu ei şi s-a apropiat de mama lui, punându-i mâinile sub cap, de parcă ar fi fost o pernă.

Nu se cunosc detalii despre identitatea femeii, de ce era atât de obosită, sau de ce copilul respectiv a reacţionat astfel: dar în faţa unei asemenea scene nici nu este nevoie să punem întrebări.

Răspunsul este copilul care a reuşit să accepte oboseala mamei sale, având grijă de ea, deoarece suntem siguri că şi aceasta a făcut-o la rândul său de o mie de ori cu fiul ei.

Distribuiţi această poveste emoţionantă cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?