LiveBiz
Acoperit de viermi şi plângând de durere, câinele îşi pierduse dorinţa de a mai trăi; Apoi un înger a apărut

Acoperit de viermi şi plângând de durere, câinele îşi pierduse dorinţa de a mai trăi; Apoi un înger a apărut

LiveBiz » Animale » Acoperit de viermi şi plângând de durere, câinele îşi pierduse dorinţa de a mai trăi; Apoi un înger a apărut

În lume, există oameni capabili să facă totul pentru prietenii noştri cu blană, persoane care devin adevăraţi îngeri pentru animalele cele mai vulnerabile.

Animal Aid este, fără îndoială, unul dintre grupurile de salvare care este întotdeauna pregătit să ajute cât mai multe animale. Ei cred cu tărie că fiecare viaţă merită salvată şi pentru asta ei fac tot ce le stă în puteri, chiar dacă lupta pare în primă fază pierdută.

Animal Aid salvează animalele abandonate şi le oferă o nouă şansă la viaţă.

Recent, echipa Animal Aid a găsit un câine care era încovoiat de durere pe stradă.

Patrupedul avea o rană atât de infectată, încât viermii ajunseseră să îl mănânce de viu. Salvatorii au observat că cineva a încercat să-l ajute, deoarece avea pulbere albă pe rană, dar acea persoană nu s-a prezentat în timp ce ei efectuau manevrele de prim-ajutor.

„Am vrut să-l ajutăm, dar nici măcar nu a avut puterea să se ridice.”

În cele din urmă, a înţeles că ne aflam acolo pentru a-l ajuta. Salvatorii l-au ridicat şi l-au transportat la sediul organizaţiei Animal Aid.

De îndată ce au ajuns, au tratat rapid rana şi i-au dat medicamente pentru a încerca să-i calmeze durerea şi nişte sedative pentru a dormi în linişte. A doua zi, echipa medicală a îndepărtat toate ţesuturile infectate, a bandajat zonele cele mai delicate şi a continuat tratamentul.

Mulţi dintre câinii salvaţi au nevoie de îngrijiri de lungă durată, cum este şi cazul protagonistului nostru.

Încetul cu încetul, câinele a început să accepte câteva îmbrăţişări de la salvatorii săi şi a primit cu bucurie mâncarea oferită. Era doar o chestiune de zile ca acel căţel muribund să devină un blănos fericit şi zâmbitor.

O recuperare lentă, dar sigură.

Transformarea căţeluşului nu a fost doar fizică, ci şi emoţională, acesta începând să fie fericit şi jucăuş. Curajosul patruped este atât drăgălaş, încât a ajuns să fie comparat cu un ursuleţ de pluş şi a primit numele Teddy.

Fericirea lui este contagioasă pentru toţi cei din adăpost.

E doar o chestiune de timp până când îşi va găsi un cămin permanent. Partea cea mai bună este că mulţi oameni şi-au manifestat interesul să-l adopte şi să-i ofere atenţie şi dragoste necondiţionată.

Teddy este acum fericit şi recunoscător.

Teddy ne-a demonstrat faptul că şi atunci când credem că totul este pierdut, există întotdeauna speranţă. Avem nevoie doar de ajutorul potrivit pentru a merge mai departe. Datorită Animal Aid, Teddy şi multe alte animale au primit a doua şansă.

Distribuiţi acest articol ca un omagiu adus tuturor organizaţiilor care, la fel ca Animal Aid, fac totul pentru cei mai buni prieteni ai noştri.

Ţi-a plăcut acest articol?