LiveBiz
Câinele este văzut aşteptând de zile întregi pe un pod, până când oamenii descoperă crudul adevăr

Câinele este văzut aşteptând de zile întregi pe un pod, până când oamenii descoperă crudul adevăr

LiveBiz » Animale » Câinele este văzut aşteptând de zile întregi pe un pod, până când oamenii descoperă crudul adevăr

Prietenii noştri cu patru picioare ne iubesc atât de mult, încât ne vor rămâne fideli chiar şi după plecarea noastră din această lume. Cu siguranţă aţi văzut multe poveşti despre animale de companie care continuă să stea lângă patul de moarte al proprietarului lor, sau chiar acele cazuri în care merg în vizită la mormântul celor pe care i-au iubit.

Însă ceea ce urmează să vedeţi este o poveste cu totul specială: un câine a fost găsit continuând să-şi aştepte proprietarul… dar nu oriunde, ci în locul unde acesta a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Câinele a fost găsit pe podul Yangtze din Wuhan, China. Un bărbat pe nume Xu a descoperit bietul câine şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare.

Xu a încercat să ridice singur câinele, sperând să-i găsească o casă bună. Dar, după ce a aflat de la muncitorii din apropiere că un bărbat a sărit de pe pod pe data de 30 mai, şi-a dat seama că patrupedul aparţinuse acestuia şi îl aştepta să se întoarcă.

„Am vrut să-l salvez, dar s-a dovedit a fi prea fidel pentru a accepta asta”, a spus dl Xu pentru Chutian Metropolis Daily.

Câinele nu a dorit mâncare sau apă, doar privea balustrada, confuz faţă de ceea ce s-a întâmplat.

După ce Xu a împărtăşit povestea, Du Fan, directorul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Mici din Wuhan, a mers personal pe pod şi a reuşit să salveze câinele.

Filmările de pe camerele de supraveghere au confirmat că proprietarul câinelui sărise de pe pod. Salvatorii nu puteau decât să spere că vor reuşi să-i ofere câinelui o nouă şansă de a-şi continua viaţa.

„Sperăm să găsim un nou proprietar pentru câine”, a declarat Du Fan, potrivit Daily Mail. „Credem că este prea trist pentru ca un câine atât de loial să rătăcească pe străzi.”

Ce poveste înduioşătoare. Aceasta ne arată cât de mult ne iubesc câinii noştri şi cât de loiali rămân chiar şi după plecarea noastră.

Sperăm că acest câine îşi va găsi în curând un cămin călduros şi o familie care să-l iubească. Distribuiţi această poveste cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?