LiveBiz
Acest PitBull nu a încetat să zâmbească din ziua în care a fost salvat – cu 12 ani în urmă

Acest PitBull nu a încetat să zâmbească din ziua în care a fost salvat – cu 12 ani în urmă

LiveBiz » Animale » Acest PitBull nu a încetat să zâmbească din ziua în care a fost salvat – cu 12 ani în urmă

Jon Bozak se deplasa cu maşina personală către serviciu când a văzut un biet căţeluş PitBull ce rătăcea pierdut pe marginea drumului. Mare iubitor de animale, Jon nu putea rămâne indiferent, drept urmare a decis să îl ia cu el pe micuţ şi i-a promis că va depune toate eforturile pentru a-i găsi stăpânii. A petrecut întreaga lună lipind afişe cu animalul presupus pierdut în toate cartierele New York-ului, dar proprietarul patrupedului nu a apărut niciodată.

Văzând că nimeni nu doreşte să-l revendice, Jon a numit câinele „Brinks” şi a început să aibă grijă de el. Avea deja un câine acasă şi nu voia nicio secundă încă unul, dar în curând a devenit clar că se îndrăgostise iremediabil de adorabilul Brinks.

Jon a observat, de asemenea, că Brinks începuse să zâmbească ca un om încă din ziua în care l-a salvat!

Au trecut 12 ani de când Brinks a fost salvat, afişându-se în tot acest timp cu zâmbetul său fermecător gravat pe faţă! Jon spune că lui Brinks îi place să-şi arate recunoştinţa în cel mai natural mod pe care îl ştie: zâmbind în fiecare zi!

Acest videoclip surprinde într-un mod minunat mai multe secvenţe din viaţa lui Brinks în timp ce răspândeşte bucurie prin zâmbetul său. Jon îl apreciază enorm pe Brinks şi este onorat să fie stăpânul acestui graţios şi simpatic PitBull.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a-l vedea pe Brinks răspândind fericirea cu zâmbetul său magic!

Ţi-a plăcut acest articol?