LiveBiz
Motanul bătrân salvat după ani de neglijenţă le „spune” oamenilor că îi iubeşte în fiecare moment

Motanul bătrân salvat după ani de neglijenţă le „spune” oamenilor că îi iubeşte în fiecare moment

LiveBiz » Animale » Motanul bătrân salvat după ani de neglijenţă le „spune” oamenilor că îi iubeşte în fiecare moment

Are 12 ani şi este complet surd. Dar în ciuda dizabilităţii sale, acest motan incredibil de afectuos se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de oamenii săi şi le „spune” cât de recunoscător este în fiecare zi!

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu motanul Nobby Nobbs!

Înainte ca Nobbs să fie salvat, el locuia într-un garaj din Texas, abandonat şi lipsit de dragoste. La cei 12 ani ai săi, era cam necivilizat, dar tot ce îşi dorea era să aibă pe cineva căruia să-i poată oferi toată dragostea.

Când Karyn Poplin din „Kitty Adventure Rescue League and Sanctuary” l-a găsit pe Nobbs, el s-a ataşat imediat de ea, căţărându-se pe picioarele femeii pentru a o îmbrăţişa.

„Din momentul în care l-am cunoscut, am fost inseparabili. Ne iubeşte pe mine şi pe soţul meu (Gerald) şi ne spune literalmente în fiecare moment acest lucru”, povesteşte Karyn.

Cuplul a salvat nenumărate pisici cu nevoi speciale, cu dizabilităţi, în vârstă sau neadoptabile din zona Dallas-Fort Worth, Texas, dar nu au întâlnit niciodată un motan precum Nobbs.

Este complet ataşat de oamenii săi, care abia pot ieşi din cameră fără ca el să nu le „recite” dragostea.

„El ţipă pentru că nu are control vocal şi doarme sub pilotă, în braţele noastre”, a adăugat Karyn.

„Nobbs este cel mai afectuos motan pe care l-am întâlnit vreodată”.

După ce ani de zile a stat captiv în garajul ce i-a fost ca o închisoare, Nobbs îşi revarsă dragostea în fiecare zi. Este atât de fericit când primeşte o mângâiere de la oamenii săi şi le întoarce dragostea cu îmbrăţişări nesfârşite.

„Se înţelege perfect cu toate celelalte pisici. Este ca o gură de aer proaspăt… Noobs este atât de recunoscător şi afectuos încât uneori abia îl suporţi.”

Nobbs reuşeşte mereu să-şi facă stăpânii să zâmbească. El îi mângâie în momentele dificile şi le dă speranţă atunci când sunt descurajaţi.

„Nobby Nobbs devine puţin gelos atunci când altcineva ne atrage atenţia.”

Nobbs cere îmbrăţişări tatălui său uman în timp ce bărbatul o ţine în braţe pe Shabadoo, o altă pisică a familiei.

„Acceptăm pisici indiferent de problemele pe care le au… cele care pot fi adoptate îşi găsesc de obicei rapid o casă iubitoare, iar restul îşi pot trăi viaţa alături de noi în confort.”

În fiecare zi, când oamenii săi vin acasă de la serviciu, Nobbs aleargă spre ei pentru a-i îmbrăţişa.

„Este puţin cam brutal şi complet surd, dar este cel mai bun lucru care ni s-a putut întâmpla vreodată”, a conchis Karyn.

Ţi-a plăcut acest articol?