LiveBiz
Femeia descoperă că este însărcinată cu cvadrupleţi la câteva săptămâni după adopţia a 4 copii

Femeia descoperă că este însărcinată cu cvadrupleţi la câteva săptămâni după adopţia a 4 copii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia descoperă că este însărcinată cu cvadrupleţi la câteva săptămâni după adopţia a 4 copii

Viaţa este de multe ori capabilă să ne rezerve surprize, bune sau rele. Este dificil de prevăzut cu exactitate ce urmează, dar cu siguranţă uneori se întâmplă lucruri în faţa cărora nu putem decât să rămânem uimiţi, coincidenţe şi evenimente de-a dreptul incredibile.

Este şi cazul unui cuplu despre care veţi afla în continuare şi care în mai puţin de un an şi-a extins familia la 11 membri. Maxine şi Jake Young au ştiut întotdeauna că vor să devină părinţi, dar nu şi-au imaginat niciodată ceea ce avea să se întâmple la un moment dat în viaţa lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maxinelee_y on

După ce a venit pe lume primul lor copil biologic, cei doi au decis să adopte 4 fraţi. Astfel, după multe dificultăţi legale, au reuşit să devină părinţii lor şi au putut să se bucure în cele din urmă de familia numeroasă la care visaseră dintotdeauna. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu se aştepta la ceea ce s-a întâmplat în continuare.

La câteva săptămâni după adoptarea oficială a celor 4 copii, Maxine a descoperit că este însărcinată. Nu era însă vorba despre un singur copil, ci de 4 micuţi! Aţi înţeles bine: femeia urmă să aducă pe lume cvadrupleţi, lucru destul de rar chiar şi în zilele noastre. Este de la sine înţeles că Maxine a fost extrem de uimită, la fel şi Jake, dar şi medicii care îi urmăreau sarcina.

maxinelee_y / Instagram

Grijile nu au lipsit, având în vedere că o astfel de naştere poate genera complicaţii, dar din fericire cei doi s-au bazat pe specialiştii potriviţi, astfel încât „super-mama” Maxine să poată primi toată atenţia de care avea nevoie. Totul a decurs bine, iar familia Young s-a mai mărit cu patru membri. Silas Ledger, Theo Alexander, Beck Killian şi Cecilia Hudson au venit pe lume fără probleme, iar pentru femeie aceasta a fost „o adevărată binecuvântare”.

maxinelee_y / Instagram

Cu siguranţă nu le va fi uşor să aibă grijă de toţi! Atât cei 4 gemeni, cât şi ceilalţi 5 copii pe care îi aveau deja necesită multă atenţie, dar şi cheltuieli pe măsură. Având în vedere faptul că familia are un singur venit, a fost demarat un proiect de strângere de fonduri pe GoFundMe, util pentru a sprijini cuplul în creşterea copiilor. Fără îndoială, Maxine şi Jake nu se vor plictisi niciodată de familia lor numeroasă!

Ţi-a plăcut acest articol?