LiveBiz
Chiar şi după ce au fost salvaţi de pe stradă, aceşti căţeluşi abandonaţi nu contenesc să se îmbrăţişeze

Chiar şi după ce au fost salvaţi de pe stradă, aceşti căţeluşi abandonaţi nu contenesc să se îmbrăţişeze

LiveBiz » Animale » Chiar şi după ce au fost salvaţi de pe stradă, aceşti căţeluşi abandonaţi nu contenesc să se îmbrăţişeze

Din păcate, încă există multe persoane care cred că abandonul este un lucru normal. Ceea ce uită este tocmai faptul că un animal ajuns pe stradă trece prin dificultăţi pe care nimeni nu şi le poate imagina: frig, foame, sete şi frică.

Căţeluşii pe care îi veţi cunoaşte mai jos nu fac excepţie. Ei au fost abandonaţi de oameni fără inimă şi lăsaţi să se descurce singuri. Cu siguranţă nu ar fi trăit prea mult dacă nu ar fi fost salvaţi de câţiva călugări din Ho Chi Minh, Vietnam şi duşi la templul lor.

După ce au fost salvaţi, perechea a devenit inseparabilă.

Cei doi pui au stabilit o prietenie atât de puternică, încât îşi petrec cea mai mare parte a timpului îmbrăţişându-se unul pe celălalt.

Imaginile cu cei doi prieteni au devenit virale pe internet după ce au fost postate pe reţeaua de socializare chineză Weibo.

Cele două animăluţe se îmbrăţişează peste tot… Cel mai mare dintre câini îl îmbrățișează cu multă căldură pe cel mai mic, oferindu-i protecție necondiționată. O scenă pur şi simplu adorabilă!

E uimitor însă cât de mult se susțin unul pe celălalt ajungând să ofere oamenilor o lecție de viață adevărată.

Aceşti câini au avut norocul să fie salvaţi şi au toate şansele să trăiască o viaţă fericită. Dar multe dintre animalele abandonate nu au această ocazie.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia dacă şi voi susţineţi lupta împotriva abandonului animalelor!

Ţi-a plăcut acest articol?