LiveBiz
Acest om fără adăpost a fost ignorat în fiecare zi. Apoi un poliţist decide să-l amendeze şi descoperă adevărata sa identitate

Acest om fără adăpost a fost ignorat în fiecare zi. Apoi un poliţist decide să-l amendeze şi descoperă adevărata sa identitate

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest om fără adăpost a fost ignorat în fiecare zi. Apoi un poliţist decide să-l amendeze şi descoperă adevărata sa identitate

Viaţa acestui om al străzii a luat după 67 de ani o turnură neaşteptată, ajungând să-şi cunoască mama biologică. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unui ofiţer de poliţie, care deşi iniţial voia să îl amendeze pentru faptul că stătea pe stradă, într-un final l-a ajutat să îşi regăsească adevărata identitate.

În nenumărate rânduri, Mick Myers, fusese avertizat de agentul de poliţie Jacob Swalwell pentru faptul că îşi petrecea tot timpul pe străzi, până într-o zi când i-a cerut un act de identitate pentru a-l amenda. Omul străzii i-a mărturisit că nu are un astfel de act, că a fost şofer de camion în tinereţe, iar de 30 de ani nu avea un adăpost. Mick Meyers nu era un consumator de alcool sau de droguri şi nici măcar nu era un fumător.

YouTube

În aceste condiţii, poliţistul a demarat unele cercetări ajutat de câteva persoane care puteau afla detalii despre identitatea şi familia bărbatului fără adăpost. Mark Askins, un detectiv particular cu o experienţă de 25 de ani în meserie, a urmărit ştirea ce îl avea în prim plan pe Mick Meyers şi a decis să caute în arhive date despre familia lui biologică, datorită faptului că omul străzii fusese adoptat şi nu îşi cunoscuse niciodată mama.

YouTube

Detectivul Mark Askins a aflat din documentele de arhivă că numele părinţilor lui Meyers erau Wiley Albert Oakley şi Marie Pauline Oakley. Din fericire, mama lui încă trăia, iar acum, prin bunăvoinţa celor care au vrut să-l ajute, avea să o cunoască în mod direct. Ajuns la locuinţa ei, mama lui l-a primit cu multă căldură, iar îmbrăţişarea ce a urmat întâlnirii spune totul.

Mama i-a arătat un album cu poze în care l-a regăsit şi pe tatăl său natural, ca de altfel pe multe dintre rudele sale.

Mick Meyers nu mai este singur aşa cum se simţea tot timpul, ci are o mamă şi multe alte rude de care îl leagă sentimentul de familie. Emoţionant!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?