LiveBiz
Cu maxilarul rupt după ce a fost azvârlit dintr-o maşină, căţelul nu conteneşte să le mulţumească salvatorilor săi

Cu maxilarul rupt după ce a fost azvârlit dintr-o maşină, căţelul nu conteneşte să le mulţumească salvatorilor săi

LiveBiz » Animale » Cu maxilarul rupt după ce a fost azvârlit dintr-o maşină, căţelul nu conteneşte să le mulţumească salvatorilor săi

Otto a fost găsit abandonat pe marginea unui drum, alături de fraţii şi surorile sale.

În timp ce restul pulilor păreau doar traumatizaţi şi subnutriţi, Otto avea dureri insuportabile din cauza maxilarului fracturat în două locuri.

Salvatorii sunt de părere că puii fost aruncaţi dintr-o maşină aflată în mers.

În acest videoclip, îl puteţi vedea pe Otto în braţele îngrijitoarei sale chiar înainte de operaţie. Cu toate că a avut un început de coşmar în viaţă, Otto este plin de dragoste faţă de oamenii din jurul său. Atunci când una dintre salvatoare îşi arată dragostea, este rapid copleşită de săruturi, deşi cu siguranţă avea dureri insuportabile din cauza maxilarului!

 

Otto still likes to give kisses in his own unique way!

Posted by Greenville Humane Society on Wednesday, March 8, 2017

Cheltuielile cu tratamentul şi recuperarea lui Otto erau o problemă îngrijorătoare pentru adăpost. Când au împărtăşit situaţia tristă în care se aflau pe reţelele de socializare, mulţi iubitori de animale şi-au arătat suportul pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor medicale. Din fericire, operaţia a fost un succes, iar Otto este acum în proces de refacere.

Toţi fraţii lui Otto şi-au găsit cămine permanente, însă Otto, în vârstă de 3 luni, trebuie să rămână sub observaţie până când maxilarul său se va vindeca complet. Tubul de alimentare i-a fost îndepărtat şi acum poate mânca singur. În curând va putea fi dat spre adopţie.

Să sperăm că adorabilul şi curajosul căţel îşi va găsi cât mai curând o familie care să-l iubească aşa cum merită!

Ţi-a plăcut acest articol?