LiveBiz
După cinci ani de căutări neobosite, o supravieţuitoare a cancerului își găsește câinele furat

După cinci ani de căutări neobosite, o supravieţuitoare a cancerului își găsește câinele furat

LiveBiz » Animale » După cinci ani de căutări neobosite, o supravieţuitoare a cancerului își găsește câinele furat

Recent, un câine loial s-a reunit cu persoana lui preferată, care nu a încetat niciodată să-l caute, deşi era dispărut de cinci ani. Povestea despre cum au reuşit să se regăsească unul pe celălalt nu trebuie ratată.

Husky a intrat pentru prima dată în viaţa lui Kameroun Mares într-un moment în care avea cea mai mare nevoie de dragoste şi companie. Mares era sub tratament pentru leucemie acută limfoblastică. Imediat după şedinţele de chimioterapie, în vara lui 2013, l-a cunoscut pe tânărul câine şi a decis să-l facă parte din familia ei.

Frumosul patruped a primit numele Semper Fidelis, „Întotdeauna loial” în latină. „Mi-a fost întotdeauna credincios”, a spus Mares. Dar, oricât de loial a fost Semper, ceva tot a reuşit totuşi să o despartă pe femeie de câinele ei iubit.

În 2016, Mares a trebuit să meargă în California pentru tratamente medicale suplimentare, iar colega ei de cameră a fost de acord să aibă grijă de Semper. Cu toate acestea, Mares a primit un telefon la care nu se aştepta niciodată. „Mi s-a spus că a dispărut”, povesteşte femeia.

În ciuda faptului că se afla în California, Mares a continuat să-şi caute căţelul. A telefonat la mai mulţi veterinari şi grupuri de salvare, a apelat la Facebook şi forumuri pentru câini, dar întotdeauna fără niciun rezultat. În cele din urmă a decis să ceară ajutor. Ea a contactat-o pe detectiva particulară, Ana Campos, să o ajute la găsirea câinelui ei iubit.

Reuniunea

Campos a descoperit că cineva a adăugat un nou nume pe cipul câinelui şi că acesta era de vânzare pe Craigslist (mica publicitate). Din fericire, zilele trecute, Semper s-a întâlnit cu Mares şi ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de neuitat. Mares a început să plângă de bucurie, iar Semper a fost atât de entuziasmat, încât nu s-a mai putut opri din sărit în jurul stăpânei sale.

„Simplul fapt că am putut fi prezentă la această reuniune s-a dovedit a fi unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea”, a spus Campos.

Acum, cei doi buni prieteni se relaxează făcând plimbări lungi prin noul cartier din California unde locuiesc. „Încă îşi aminteşte comenzile şi trucurile pe care l-am învăţat cu ani în urmă”, mărturiseşte Mares printre lacrimi.

„Pe Semper îl văd ca pe o extensie a mea şi a inimii mele”, a spus Mares. „Mă bucur că pot să-l ţin din nou în braţe.”

În ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate, totul s-a încheiat cu bine atât pentru stăpână, cât şi pentru patrupedul său mult iubit.

Ţi-a plăcut acest articol?