LiveBiz
Măcelarul pierde pisoiul care era „cel mai bun” client al său şi creează o replică a acestuia în magazin în memoria sa

Măcelarul pierde pisoiul care era „cel mai bun” client al său şi creează o replică a acestuia în magazin în memoria sa

LiveBiz » Animale » Măcelarul pierde pisoiul care era „cel mai bun” client al său şi creează o replică a acestuia în magazin în memoria sa

Un măcelar din Turcia primea în fiecare zi vizita unui pisoi pufos. S-ar putea spune că era cel mai bun client al lui – nu avea stăpân şi locuia pe stradă, dar a ajuns să fie foarte iubit de măcelar, care îi oferea tot ce avea mai bun şi se ocupa de el cu toată dragostea.

Dar, din nefericire, la un moment dat s-a întâmplat ceva trist: pisoiul a încetat din viaţă. Cu tristeţe în inimă, măcelarul a decis să aducă un omagiu animalului şi a făcut o replică din carton, astfel încât pisoiul să fie mereu prezent în acel loc.

Această poveste frumoasă şi emoţionantă a fost dezvăluită pe reţeaua de socializare Facebook, când un utilizator a publicat fotografiile însoţite de un text: „Acest măcelar hrănea zilnic un pisoi vagabond. Pisoiul a murit, iar bărbatul a decis să-i facă o replică în aceeaşi poziţie în care obişnuia să stea în magazin, precum şi un mic mormânt”.

Postarea a devenit rapid virală şi mulţi oameni şi-au exprimat opiniile. Pe mormântul său, apare acum inscripţia „Aici se odihneşte în pace Jad, pisoiul cunoscut în întreaga lume”.

Urmăriţi mai jos videoclipul care arată pisoiul cerând de mâncare:

Ţi-a plăcut acest articol?