LiveBiz
Câinele care a fost legat de un lanţ mult prea strâns, este salvat și acum se bucură de viața pe care o merită

Câinele care a fost legat de un lanţ mult prea strâns, este salvat și acum se bucură de viața pe care o merită

LiveBiz » Animale » Câinele care a fost legat de un lanţ mult prea strâns, este salvat și acum se bucură de viața pe care o merită

Indiferent că este vară sau iarnă, a trăi afară din casă nu ar trebui să facă parte din viaţa niciunui animal de companie, mai ales a unui câine nevinovat. Bietul câine Buster era legat de un lanţ atât de strâns, încât aproape că îl sufoca.

În fiecare zi, Buster se întreba dacă va putea obţine ceva de mâncare şi de ce nu este în stare să fie liber ca alţi câini.

Din fericire, cei de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) l-au descoperit pe Buster şi au vorbit cu stăpânii săi. Au fost de acord să renunţe la el, astfel încât PETA să-i poată găsi o casă mai bună.

A primit ajutor medical pentru diverse probleme, o baie caldă atât de necesară şi multă dragoste.

În ciuda trecutului său, Buster era un câine blând şi iubitor.

PETA a găsit o nouă casă pentru Buster, iar ziua în care a mers să-şi întâlnească proaspăta mama adoptivă a fost un episod care a topit inimile tuturor. Din fericire, momentul respectiv a fost surprins pe video.

Alături de un acoperiş sub care să locuiască, mâncare şi multă dragoste, Buster şi-a găsit familia pe care şi-o dorea atât de mult.

Iată videoclipul emoţionant:

Ţi-a plăcut acest articol?