LiveBiz
Câinele bătrân şi bolnav este lăsat în urmă de familia sa pentru a se descurca singur la graniţă

Câinele bătrân şi bolnav este lăsat în urmă de familia sa pentru a se descurca singur la graniţă

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân şi bolnav este lăsat în urmă de familia sa pentru a se descurca singur la graniţă

Un câine în vârstă, abandonat la graniţa dintre SUA şi Mexic, era bolnav iar starea lui de sănătate se înrăutăţea. A fost lăsat să se descurce singur de cei care se presupune că l-au iubit şi acum avea nevoie de îngrijiri de urgenţă. După o călătorie lungă, Eldad Hagar de la organizaţia de salvare a animalelor „Hope for Paws” a sosit să-l ajute.

Un localnic a spus că reuşise să-l hrănească şi că bătrânul câine se înţelege bine cu ceilalţi patrupezi din zonă. Altfel, câinele senior era extrem de nesigur în privinţa acestei lumi şi nu ştia încotro să se îndrepte. Cu multă răbdare, Eldad a încercat să-i câştige încrederea şi l-a numit Pax!

Aşa că Pax a fost capturat şi dus de către Eldad la veterinar. Patrupedul era atât de obosit, încât a dormit tot drumul! Odată ajuns la clinică, s-a dovedit a fi un pacient deosebit de cooperant şi părea să ştie că se află acolo pentru a primi ajutor. Pax a beneficiat de o baie medicinală şi a fost tratat de infecţii ale ochilor, ale urechilor şi ale pielii.

Când şi-a recăpătat complet puterile, Pax a fost transferat la „The Forgotten Dog Foundation”, care i-a găsit o casă iubitoare pentru totdeauna, unde acum se comportă ca orice alt patruped fericit!

Iar imaginile vorbesc de la sine:

Dog Left Behind By Owners Wags His Tail At His Rescuers

Senior dog who was left behind by his owners acts like a puppy in his new forever home 😍

Publicată de The Dodo pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

Ţi-a plăcut acest articol?