LiveBiz
Doi câini au aşteptat săptămâni întregi fără să părăsească locul în care au fost abandonaţi de un om fără inimă

Doi câini au aşteptat săptămâni întregi fără să părăsească locul în care au fost abandonaţi de un om fără inimă

LiveBiz » Animale » Doi câini au aşteptat săptămâni întregi fără să părăsească locul în care au fost abandonaţi de un om fără inimă

Cei doi câini au ieşit la plimbare alături de proprietarul lor, fără să-şi imagineze că nu se vor mai întoarce niciodată acasă. Ajunşi într-o parcare, cei doi au fost pur şi simplu abandonaţi în acel loc, bărbatul făcându-se nevăzut.

Fără să înţeleagă ce li s-a întâmplat, câinii au refuzat să plece de acolo, cel mai probabil sperând că proprietarul lor se va întoarce. Dar, din păcate, a fost ultima dată când l-au văzut.

100 Abandoned Dogs of Everglades Florida

Deşi ajutorul a sosit târziu din cauză că patrupezii nu lăsau pe nimeni să se apropie de ei, în cele din urmă voluntarii de la „100+ Abandoned Dogs of Everglades Florida” au decis să încerce imposibilul şi cu mult efort şi dăruire au reuşit să-i salveze.

100 Abandoned Dogs of Everglades Florida

Potrivit celor de la „NGO Team”, starea de sănătate a celor doi câini este bună, sunt vaccinaţi şi sterilizaţi. Iar acum speră ca cineva cu suflet bun să îi adopte şi să îi iubească pentru totdeauna.

În videoclipul de mai jos, cei doi stau confortabil pe genunchii uneia dintre salvatoare, pregătindu-se să plece spre un veterinar. În sfârşit în siguranţă!

Spuneţi NU abandonului!

Distribuiţi cu prietenii şi familia. Mulţumim!

Ţi-a plăcut acest articol?