LiveBiz
Nu pot dormi în pătuţuri diferite, altfel plâng de mama-focului: povestea a doi gemeni inseparabili

Nu pot dormi în pătuţuri diferite, altfel plâng de mama-focului: povestea a doi gemeni inseparabili

LiveBiz » Familie » Nu pot dormi în pătuţuri diferite, altfel plâng de mama-focului: povestea a doi gemeni inseparabili

Cei care au fraţi sau surori ştiu bine faptul că legătura poate fi uneori puternică şi exclusivistă, iar alteori, teribil de insuportabilă. Adesea, mai ales dacă ai un frate geamăn, vă căutaţi unul pe celălalt, împărtăşiţi momente mai mult sau mai puţin frumoase, deveniţi cei mai buni prieteni şi confidenţi şi vreţi să faceţi totul împreună.

Altfel, fie din cauza diferenţelor de caracter, fie din cauza evenimentelor specifice, un frate sau o soră poate deveni doar o persoană de evitat, cu care să aveţi cât mai puţin contact posibil. Acest lucru nu este nici pe departe posibil în cazul gemenilor despre care urmează să vă povestim mai jos. A spune că sunt inseparabili le-ar minimiza legătura, iar mama lor ştie cel mai bine acest lucru!

Publicată de Brenna Grund pe Joi, 26 august 2021

Brenna Grund, o femeie de 27 de ani din Minnesota, a postat un videoclip pe TikTok în care le arătă celor 56.000 de urmăritori ce se întâmplă dacă încearcă să-i separe pe Lane şi Lennox, copiii ei. Reacţia este cu adevărat incredibilă: chiar şi în leagăne foarte apropiate, gemenii plâng disperaţi şi nu reuşesc să adoarmă liniştiţi. Totul revine la normal doar atunci când mama îi pune în acelaşi leagăn şi fiecare este capabil să perceapă căldura celuilalt.

𝑌𝑜𝑢’𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑡 𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑚𝑦 𝑡𝑤𝑖𝑛 𝑏𝑟𝑜𝑡ℎ𝑒𝑟; 𝑦𝑜𝑢’𝑟𝑒 𝑚𝑦 𝑡𝑟𝑢𝑒 𝑝𝑖𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑜𝑓 𝑠𝑡𝑟𝑒𝑛𝑔𝑡ℎ 𝑎𝑛𝑑 𝑡ℎ𝑒 𝑜𝑡ℎ𝑒𝑟 ℎ𝑎𝑙𝑓 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑘𝑒𝑠 𝑚𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒. They are holding hands ❤️💙

Publicată de Brenna Grund pe Vineri, 25 iunie 2021

Înainte ca videoclipul să fie publicat pe web, Brenna a povestit în mod repetat despre experienţa ei şi despre cum nu poate în niciun fel să-şi despartă copiii fără să-i facă să plângă. Criticile la toate acestea nu au întârziat să apară. Mulţi au susţinut că femeile nu sunt o metodă bună de educare a copiilor. Dar ea a răspuns arătând tuturor, cu imagini, ce se întâmplă de fapt prin separarea lor şi a susţinut că „legătura lor este inexplicabilă în cuvinte şi poate doar cei care au un geamăn îi pot înţelege sensul”. Probabil că aşa şi este. Mai ales dacă ai doar 7 luni şi începutul vieţii nu a fost cel mai bun. Din păcate, gemenii au rămas timp de 20 de zile într-o secţie de terapie intensivă neonatala din cauza diverselor probleme întâlnite la naştere şi, poate, a-l simţi pe celălalt aproape este cea mai bună modalitate de a se linişti. Ştiind că geamănul există, chiar şi inconştient având în vedere vârsta lor fragedă, face ca jocurile, viaţa de zi cu zi şi somnul lor sa fie liniştit.

Publicată de Brenna Grund pe Luni, 4 octombrie 2021

„Pentru ei este foarte relaxant să se îmbrăţişeze şi să se ţină de mânuţe aşa cum au fost obişnuiţi”, a scris Brenna într-un comentariu la numeroasele videoclipuri postate. Mama a mai spus că pentru ea, a face bebeluşii să plângă până la epuizare nu este în niciun caz o modalitate bună de a-i educa şi de a le oferi îndrumări. Mulţi dintre cei care o urmăresc sunt de acord şi o încurajează să continue în această direcţie: să se îmbrăţişeze şi să fie fericiţi în fiecare zi. Cel puţin deocamdată şi până vor fi gata să înceapă să se despartă unul de celălalt.

O legătură emoţionantă şi foarte dulce care demonstrează cât de multă iubire poate exista chiar şi între două fiinţe atât de mici şi inconştiente. Ce părere aveţi? V-aţi comporta ca Brenna sau aţi încerca să-i învăţaţi alte obiceiuri?

Ţi-a plăcut acest articol?