LiveBiz
Căţelul abandonat urmăreşte o femeie cu inimă bună până acasă şi ajunge să fie adoptat

Căţelul abandonat urmăreşte o femeie cu inimă bună până acasă şi ajunge să fie adoptat

LiveBiz » Animale » Căţelul abandonat urmăreşte o femeie cu inimă bună până acasă şi ajunge să fie adoptat

Într-una din zile, Dessy, o tânără de lângă Sofia, Bulgaria, a întâlnit un căţeluş confuz pe străzile oraşului. Si-a dat seama imediat că bietul pui fusese abandonat de stăpânul său. Lui Dessy i-a părut rău pentru căţeluşul singuratic şi i-a oferit nişte cârnaţi, dar expresia distinctă de tristeţe şi disperare de pe chipul lui nu-i dădea pace.

Când Dessy a decis să se îndrepte spre casă, căţelul a început să o urmărească neobosit. Casa ei era destul de departe, dar căţeluşului nu i-a păsat şi s-a ţinut după Dessy kilometri întregi. Era în mod evident îngrozit de viaţa de pe străzi, iar Dessy era singura persoană care îl făcea să se simtă în siguranţă, aşa că îşi dorea să fie aproape de ea cu orice preţ.

Când Dessy a ajuns acasă, a decis să aibă grijă de bietul căţel.

În timp ce îl curăţă şi îmbăia, căţelul era încă agitat, dar Dessy a reuşit să-l scape de toată murdăria care se acumulase pe blană. Când în sfârşit stătea uscat şi încălzit pe prosop, Dessy l-a mângâiat cu dragoste şi i-a promis că îi va oferi un viitor luminos şi stabil.

Înţelegând că în sfârşit se află într-un mediu sigur, departe de orice pericol, căţeluşul obosit a picat frânt, dormind liniştit pentru prima dată după mult timp!

Faceţi clic pe videoclipul de mai jos pentru a urmări salvarea căţeluşului abandonat şi frumoasa să transformare!

Ţi-a plăcut acest articol?