LiveBiz
Acest tânăr transformă deşeurile în mii de culcuşuri încântătoare pentru pisicile şi câinii fără adăpost

Acest tânăr transformă deşeurile în mii de culcuşuri încântătoare pentru pisicile şi câinii fără adăpost

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest tânăr transformă deşeurile în mii de culcuşuri încântătoare pentru pisicile şi câinii fără adăpost

Într-o lume dominată de poluare, reciclarea este o acţiune pe care ar trebui să o întreprindem cu toţii.

Pentru un tânăr din Brazilia, a recicla înseamnă mai mult decât a contribui la scăderea cantităţii de deşeuri şi la protejarea mediului

Amarildo Silva Filho, adună un anumit tip de deşeuri de pe străzi şi nu numai că le reciclează, dar aduce şi un strop de bucurie animalelor greu încercate.

Amarildo Silva / Facebook

În vârstă de 23 de ani, Amarildo obişnuia să lucreze la un magazin alimentar, dar nu a putut ignora la nesfârşit deşeurile care existau dintotdeauna pe străzi.

Simţind că slujba sa actuală nu îl mulţumea îndeajuns, el şi-a îndreptat atenţia spre ceea ce îşi dorea cu adevărat – să ajute mediul înconjurător şi animalele aflate în nevoie.

A început să adune anvelopele aruncate pe străzi şi să le transforme în cele mai frumoase culcuşuri pentru animalele fără stăpân.

Amarildo Silva / Facebook

În ultimii doi ani, tânărul a transformat mai mult de 6.000 de anvelope în culcuşuri confortabile pentru animale, iar altele chiar în ghivece pentru flori.

Amarildo are nevoie de aproximativ 40 de minute pentru a spăla, a tăia anvelopele şi a le adăuga propriul stil. Multe dintre culcuşuri au inscripţionat numele animalului pe ele.

Amarildo Silva / Facebook

Culcuşurile pentru animale realizate de Amarildo au atras atenţia atât de mult, încât acum a ajuns să primească cereri de pe tot globul.

Se gândeşte serios să angajeze personal pentru a-l ajuta să onoreze toate comenzile.

Descoperiți modelele sale deosebite pe pagina sa de Facebook și aflați mai multe despre povestea lui în videoclipul de mai jos.

Dorinţa lui de a transforma nişte deşeuri care sufocă străzile în ceva atât de frumos şi practic este de-a dreptul impresionantă.

Distribuiţi articolul şi aduceţi un omagiu acestui adevărat iubitor de animale.