LiveBiz
Pisica târăşte cu disperare corpul neînsufleţit al prietenei sale către un loc adăpostit pentru a cere ajutor

Pisica târăşte cu disperare corpul neînsufleţit al prietenei sale către un loc adăpostit pentru a cere ajutor

LiveBiz » Animale » Pisica târăşte cu disperare corpul neînsufleţit al prietenei sale către un loc adăpostit pentru a cere ajutor

Deşi auzim nenumărate poveşti despre loialitatea câinilor, de multe ori nu observăm existenţa altor creaturi care riscă enorm pentru a-şi ajuta semenii.

Pisicile, de obicei, sunt considerate nişte fiinţe egoiste, care vor merge oriunde unde pot obţine o porţie de hrană, iar loialitatea este ceva ce trebuie câştigat de către proprietarul lor.

Experţii susţin, de asemenea, că pisicile nu sunt animale care să trăiască în haită, deci nu depind de prezenţa altor surate.

Recent, un videoclip viral demonstrează că pisicile sunt capabile de iubire necondiţionată şi fac orice pentru a-şi ajuta semenii.

Imaginile au fost surprinse în districtul Songbei din nordul Chinei şi înfăţişează o pisică care refuză să părăsească trupul lipsit de viaţă al prietenei sale.

YouTube

Martorii spun că pisica a stat ceva timp deasupra prietenei sale încercând să o reînvie, dar când a văzut că acest lucru nu funcţionează, a recurs la ceva extraordinar.

Aceasta şi-a apucat surata de ceafă şi a început să o târască spre o locaţie sigură.

Ţinând cu dinţii corpul lipsit de viaţă, pisica alb-portocalie arată ca şi cum încearcă să-şi scoată prietena de pe strada aglomerată şi să o ducă într-un loc sigur.

Pisica îndurerată

Pisica epuizată face mai multe opriri pe parcurs, dar nu renunţă până când prietena ei nu este în siguranţă, sub o maşină.

Fără să cunoaştem întreaga poveste din spatele acestui gest sfâşietor, este clar că această pisică îndurerată nu este pregătită să renunţe la prietena ei.

Urmăriţi întreaga scenă în videoclipul de mai jos.

Această pisică nu renunţă nicio clipă la prietena ei şi ne dezvăluie o lecţie impresionantă de loialitate desprinsă din lumea necuvântătoarelor.

Vă rugăm să distribuiţi această poveste, dacă şi vouă v-a atins coarda sensibilă a inimii.

Ţi-a plăcut acest articol?