LiveBiz
Divorţată după 44 ani de mariaj, simţea nevoia unui nou început. O şedinţă de înfrumuseţare o face să arate cu 10 ani mai tânără

Divorţată după 44 ani de mariaj, simţea nevoia unui nou început. O şedinţă de înfrumuseţare o face să arate cu 10 ani mai tânără

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Divorţată după 44 ani de mariaj, simţea nevoia unui nou început. O şedinţă de înfrumuseţare o face să arate cu 10 ani mai tânără

Uneori simţim că pur şi simplu nu mai putem continua. Ne blocăm într-o problemă, într-o situaţie, într-o căsnicie – sau în felul în care arătăm.

Vicki cunoştea prea bine ultimele două cazuri.

După o căsnicie incredibilă de 44 de ani, ea şi soţul ei au decis că venise momentul să se despartă. Această hotărâre i-a provocat o stare de depresie şi a crezut că nu va mai avea tăria de a-şi reface viaţa.

Dar totul avea să se schimbe odată cu propunerea prietenelor sale de a trece pragul unui stilist de renume.

Extrem de emoţionată Vicki merge la salonul „The Makeover Guy” al celebrului Christopher Hopkins, sperând că acesta ar putea să o ajute să facă primul pas în noua sa viaţă. Avea încredere deplină în aptitudinile lui Christopher care i-ar fi oferit acea schimbare de care avea nevoie pentru a putea să fie din nou fericită.

Vicki începe prin a-şi spune povestea, vărsând lacrimi amare, dar Christopher o încurajează că plânsul reprezintă o eliberare pozitivă a energiei.

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

După 44 de ani de căsnicie, Vicki era foarte emoţionată cu privire la noua ei viaţă. Nu mai ieşise la o întâlnire de la vârsta de 18 ani, iar gândul de a se întoarce „acolo” o copleşea.

Dar ce modalitate mai bună de a-şi recâştiga încrederea în sine decât să beneficieze de o şedinţă uimitoare de înfrumuseţare?

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

Christopher ştia că va fi capabil să îi redea lui Vicki optimismul de altă dată – o culoare caldă i-a fost aplicată pe păr, coafura s-a schimbat radical, iar sprâncenele i-au fost conturate în acord cu trăsăturile feţei. Noua sa înfăţişare era una strălucitoare!

Chiar dacă iniţial nu ştia la ce să se aştepte, femeia a fost foarte încântată de noul său aspect şi chiar a regretat faptul că nu făcuse acest pas mai devreme.

MAKEOVERGUY Minneapolis / YouTube

Urmăriți transformarea ei incredibilă în videoclipul de mai jos:

Divorţul nu este un lucru uşor – mai ales după atâţia ani. De prea mult timp uitase să se pună pe primul loc, însă acum venise momentul pentru un nou început, un start plin de optimism care demonstrează că viaţa încă mai are puse deoparte o mulţime de lucruri frumoase.

Distribuiţi acest articol pentru a inspira şi alte persoane să facă o schimbare pozitivă!

Ţi-a plăcut acest articol?