LiveBiz
Un cal îşi sărută stăpânul pentru ultima dată la înmormântarea acestuia

Un cal îşi sărută stăpânul pentru ultima dată la înmormântarea acestuia

LiveBiz » Animale » Un cal îşi sărută stăpânul pentru ultima dată la înmormântarea acestuia

Dacă credeaţi că animalele nu sunt capabile să experimenteze durere, vă înşelaţi foarte mult. Ca orice fiinţă umană rămasă fără un prieten apropiat sau o rudă, un animal de companie care a fost îngrijit cu dragoste şi dăruire suferă teribil din cauza pierderii proprietarului său.

Aşa s-a întâmplat, din păcate, şi în cazul lui Major, un cal foarte ataşat de stăpânul său, după ce a fost salvat din mâinile unor oameni care îl maltratau. Major a fost imediat recunoscător pentru dragostea primită, iar în ultimul moment se pare că a vrut să-i întoarcă toată afecţiunea cu un „sărut de rămas bun”. Janna Grapperhaus, fiica defunctului, a fost martoră la scena emoţionantă.

Janna Grapperhaus a povestit într-o postare pe Facebook povestea lui Major, calul tatălui ei, care, din păcate, a părăsit această lume pentru totdeauna. Animalul fusese salvat din condiţii desprinse dintr-un film de groază: foştii săi stăpâni îl pedepseau adesea, lăsându-l fără hrană sau apă, într-un spaţiu mic, zile întregi. Când a ajuns la ferma tatălui Jannei, nu ştia cu ce avea să se confrunte. A dat cu piciorul şi a muşcat pe toată lumea, dar singurul care a reuşit să-l ţină sub control a fost tatăl Jannei. Major a stabilit imediat o legătură puternică cu bărbatul cu inimă bună, care a durat până la final. I-au trebuit doi ani până să-i permită să-l poată călări, însă afecţiunea dintre ei a fost unică.

Dacă tatăl Jannei era plecat chiar şi pentru o zi, când revenea la fermă, calul se apropia de el, ca şi cum ar fi intenţionat să-l sărute pe frunte. Cu acelaşi gest, calul s-a apropiat de el în momentul ultimului rămas bun. Scena emoţionantă a fost imortalizată de fiica sa în timp ce calul se apropia de iubitul său stăpân.

Un rămas bun sfâşietor care arată cât de aproape ne sunt animalele noastre iubite şi cât de sinceră şi reciprocă este afecţiunea lor.

Ţi-a plăcut acest articol?