LiveBiz
Acest câine a fost înlănţuit întrega viaţă, dar când vede oceanul pentru prima dată reacţia lui devine instantaneu virală

Acest câine a fost înlănţuit întrega viaţă, dar când vede oceanul pentru prima dată reacţia lui devine instantaneu virală

LiveBiz » Animale » Acest câine a fost înlănţuit întrega viaţă, dar când vede oceanul pentru prima dată reacţia lui devine instantaneu virală

Câinii trebuie să se mişte, să alerge, să-şi folosească mirosul şi să se joace cu alţi semeni de-ai lor.

Herschel este un Ciobănesc German minunat, care, din nefericire, a fost neglijat de către foştii săi proprietari nepăsători.

Vreme de cinci ani, el a fost legat de un stâlp şi nu a primit dragostea şi grija pe care le merita.

În cele din urmă, a fost salvat şi dus într-un adăpost, unde câinele era încântat de noul său mediu de viaţă.

Din păcate, adăpostul nu oferea toate condiţiile care să-i satisfacă lui Herschel nevoia de a-şi consuma energia…

Herschel a fost atât de fericit şi energic atunci când a fost adoptat, încât pur şi simplu a fost prea mult pentru noua sa familie.

Bucuria şi energia lui au fost greşit înţelese, fiind considerate forme de agresiune.

Din păcate, se părea că restul zilelor sale acest câine urma să şi le petreacă într-o cuşcă.

Youtube

Herschel trebuia adoptat de o familie care să-i înţeleagă nevoile. Din fericire, el a fost predat către Michelson Found Animals, care i-a oferit atenţia şi îngrijirea de care avea nevoie.

Datorită lui Rocky Kanaka, un voluntar cu mult suflet şi programului său “Dogs Day Out”, Herschel a fost ales candidat pentru o zi cu totul specială şi a experimentat o aventură pe care şi-o va aminti foarte mult timp.

Herschel s-a bucurat de foarte multe activităţi minunate, iar imaginile surprinse în acea zi au atras atenţia a sute de persoane, care au şi depus cereri pentru a-l adopta.

Youtube

Călătoria a început cu o oprire într-o zonă montană pentru ca Ciobănescul German să se bucure pentru prima dată de zăpadă.

Această nouă experienţă a fost o adevărată încântare pentru Herschel.

Youtube

Să alerge şi să se rostogolească prin zăpadă în aer liber i-au adus o fericire fără margini lui Herschel.

Da, Herschel era în cele din urmă liber să exploreze, să alerge şi să se bucure de tot ceea ce i-a lipsit până atunci.

Dar cea mai bună parte abia acum urmează.

Youtube

Când au ajuns pe faleză, Herschel nu a putut să-şi stăpânească bucuria. Înainte de a intra pe plajă, el a început să urle, plin de curiozitate şi emoţie.

Herschel a făcut cunoştinţă pentru prima dată cu nisipul fin şi cu apa oceanului, iar reacţia sa i-a uimit pe toţi cei care se aflau în jur. Cu greu s-a putut abţine să nu verse „lacrimi de fericire”.

Urmăriţi videoclipul şi ascultaţi strigătele sale incredibile, pe măsură ce Herschel descoperă în cele din urmă libertatea.

Bucuria, uimirea şi dragostea din ochii lui când se află în maşină şi când ajunge la ocean demonstrează câtă fericire pură poate exista în sufletul acestui animal greu încercat.

Viaţa sa prindea în sfârşit contur şi pentru prima dată se simţea liber şi se putea bucura de tot ceea ce natura îi oferea.

Mulţumiri tuturor celor implicaţi în a-i oferi acestui câine viaţa pe care o merită. Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?