LiveBiz
Actriţa adoptă un copil care trăia într-un depozit de deşeuri: „M-a învăţat să fiu recunoscătoare pentru viaţa pe care o trăiesc!”

Actriţa adoptă un copil care trăia într-un depozit de deşeuri: „M-a învăţat să fiu recunoscătoare pentru viaţa pe care o trăiesc!”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Actriţa adoptă un copil care trăia într-un depozit de deşeuri: „M-a învăţat să fiu recunoscătoare pentru viaţa pe care o trăiesc!”

Decizia de adoptare a unui copil îţi poate schimba viaţa. Desigur, să ajungi să poţi găzdui un micuţ acasă nu este niciodată uşor, între lupte birocratice şi ani şi ani de încercări care se pot dovedi istovitoare pentru oricine; dar dacă această posibilitate devine în cele din urmă realitate, magia intră în casă şi copilul căruia ai decis să îi dai o nouă şansă la viaţă îţi va oferi o mulţime de satisfacţii. Un lucru pe care Carol Nakamura, actriţă şi prezentatoare TV de origine braziliană, îl ştie foarte bine. Tânăra a adoptat un băiat de nouă ani care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna…

Carol Nakamura l-a cunoscut pe micul Wallace, un băiat brazilian în vârstă de 9 ani, în timp ce lucra ca voluntar pentru o comunitate nevoiaşă din Duque de Caxias, Rio de Janeiro; acolo, într-un depozit de deşeuri, a avut norocul să-l întâlnească pe acest băieţel cu atâtea suferinţe şi lipsuri în viaţa lui şi o mulţime de visuri de realizat…

Chiar dacă Wallace are doar 9 ani, totuşi asprimea vieţii nu l-a făcut niciodată să-şi piardă zâmbetul şi speranţa unui viitor mai bun: când va fi mare vrea să devină medic veterinar. Carol Nakamura a fost cu adevărat impresionată de trecutul şi situaţia lui Wallace, aşa că a decis să-l invite pe băieţel la ea acasă de Crăciun.

Văzându-l acolo, în casa ei, cum se minunează de lucruri pe care noi le tratăm cu prea multă normalitate, precum aerul condiţionat, duşurile fierbinţi şi altele, a declanşat ceva în inima lui Carol: femeia nu se putea împaca cu ideea că el se va întoarce la depozitul de deşeuri şi a decis că va face totul pentru a-l putea adopta şi a-i oferi o viaţă mai demnă!

Şi aşa a şi fost, Carol Nakamura a decis să înceapă procedurile de adopţie pentru a-i oferi lui Wallace un cămin pentru totdeauna. A reuşit să învingă sistemul birocratic împreună cu partenerul ei Guilherme Leonel şi sunt o familie foarte fericită şi foarte unită; acum, micul Wallace poate avea acces la o educaţie adecvată, se poate bucura de un acoperiş sub care să trăiască, să mănânce şi să doarmă şi de o familie adoptivă care a învăţat multe din prezenţa şi afecţiunea sa. După cum mărturiseşte Carol Nakamura, „M-a învăţat să fiu mai recunoscătoare pentru viaţa pe care o trăiesc!”

Multe urări de bine pentru un viitor strălucit acestei familii extraordinare şi mai ales lui Wallace, care acum poate lupta în cele din urmă pentru a-şi realiza dorinţele şi aspiraţiile!

Ţi-a plăcut acest articol?