LiveBiz
Tânărul absolvent împărtăşeşte imagini cu podeaua pe care a dormit şi unde a studiat: nu a renunţat niciodată

Tânărul absolvent împărtăşeşte imagini cu podeaua pe care a dormit şi unde a studiat: nu a renunţat niciodată

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tânărul absolvent împărtăşeşte imagini cu podeaua pe care a dormit şi unde a studiat: nu a renunţat niciodată

Să studiezi pentru a-ţi atinge obiectivul – fie că este vorba de o diplomă, un titlu sau o satisfacţie personală – nu este niciodată ceva uşor de îndeplinit – este nevoie de angajament, determinare şi efort. Imaginaţi-vă, totuşi, cât de dificil trebuie să fie să faceţi acest lucru atunci când locuiţi în condiţii dificile. Maake Shadrack, după ce şi-a realizat marele vis şi a absolvit, a împărtăşit o fotografie pe reţelele de socializare care a fost primită cu multă admiraţie.

imagine: proof.maake_ / Instagram

Băiatul spune că nu este suficient să te rogi şi să speri că va fi bine, este nevoie de muncă şi efort. Doar aşa este posibil să-ţi atingi obiectivele; în cele din urmă, efortul va da întotdeauna roade. Tocmai acei oameni care perseverează şi muncesc din greu reuşesc în viaţă. Desigur, efortul nu este totul: trebuie să vă creaţi şi oportunităţi şi să profitaţi de ele, mai ales atunci când sunt oferite de oameni care vă sunt aproape. Sprijinul şi asistenţa lor se pot dovedi lucruri de mare ajutor.

imagine: proof.maake_ / Instagram

Maake este un tânăr de origine sud-americană care, în ciuda faptului că a trăit în sărăcie în anii de facultate, nu şi-a pierdut niciodată din vedere visul de a deveni un profesionist de succes şi de a obţine un loc de muncă care să-i permită să satisfacă nevoile familiei sale. Traiul în circumstanţe dificile l-a făcut pe Maake să-şi dea seama că îşi doreşte un viitor diferit pentru el şi pentru cei apropiaţi. Când Maake a intrat la facultate, a trebuit să se mulţumească cu podeaua unui dormitor modest: asta era tot ce îşi putea permite. În fotografie vedem o pătură, o pernă, câteva oale, căni, alimente, prize de curent şi câteva coli de hârtie cu ceea ce avea de învăţat.

imagine: proof.maake_ / Instagram

El frecventa cursurile, apoi studia şi dormea ​​în acel pat improvizat, lucru pe care l-a făcut timp de doi ani. A strâns din dinţi şi această experienţă l-a învăţat să nu renunţe niciodată, să nu fie descurajat de condiţiile actuale, ci să-şi amintească mereu obiectivul. Eforturile şi sacrificiile lui Maake au dat roade odată ce a absolvit şi şi-a împărtăşit bucuria pe social media. Un zâmbet sincer şi entuziast, o robă şi certitudinea că a reuşit. Maake a devenit un exemplu de determinare şi o inspiraţie pentru toţi cei care aspiră la un viitor mai bun. Voi ce aţi fi dispuşi să faceţi pentru a ajunge în vârf?

Ţi-a plăcut acest articol?