LiveBiz
Câinele vede un băiat târât în ​​mare şi se duce glonţ să-l salveze; Acum este considerat erou

Câinele vede un băiat târât în ​​mare şi se duce glonţ să-l salveze; Acum este considerat erou

LiveBiz » Animale » Câinele vede un băiat târât în ​​mare şi se duce glonţ să-l salveze; Acum este considerat erou

Max nu a fost niciodată antrenat să fie un erou, dar când a fost nevoie de el, a răspuns apelului fără să stea pe gânduri.

Înainte că Jamie şi Rob Osborn să-l adopte pe Max, acesta era un căţeluş abandonat. A trăit în afara casei foştilor proprietari şi nu a fost niciodată scos la plimbare. Dar dragostea noilor săi părinţi l-a schimbat rapid pe câinele temător.

„Când a ajuns la noi, era puţin antisocial”, a spus Jamie Osborn. „Dacă îl certam prea mult, se ridica şi pleca cât mai departe. Astăzi, Max este un câine complet diferit. Este mereu fericit, iubitor şi ne oferă multă dragoste şi afecţiune.”

Max locuieşte acum în casă, ca parte a familiei, în Port Noarlunga, Australia. Îi place să doarmă în pat cu fratele său uman de 11 ani, Rob şi, mai ales, să se bălăcească în apă.

Vara, Max îşi petrece cea mai mare parte a timpului la plajă cu familia. „Avem caiace şi îi place să înoate cu noi în timp ce vâslim, aşa că i-am cumpărat o vestă de salvare ca să nu facă efort prea mare”, a spus Osborn. „Lui Rob îi place să facă surf şi scufundări, aşa că Max poate fi văzut adesea pe plajă distrându-se cu surferii care aşteaptă un val.”

„Într-una din zile, Max se bucura de relaxare la plajă alături de tatăl şi fratele său, când ceva a mers prost. Un băiat a fost prins de curent şi a început să intre în panică. În loc să înoate paralel cu plaja pentru a scăpa de curent, a încercat să înoate împotriva curentului. Rob l-a văzut pe băiat şi l-a strigat pe Max cerându-i ajutorul.”

„Max nu era departe de apă şi din fericire purta vesta de salvare când băiatul respectiv se lupta să reziste”, a spus Osborn.

Max a înotat spre băiatul care se zbătea şi l-a lăsat să-l apuce de vesta de salvare. Câinele a facut tot posibilul să îl salveze şi l-a tras înapoi până la ţărm.

Max a fost declarat erou – dar el nu ştie asta. Tot ce ştie este că primeşte mult mai multă afecţiune şi răsfăţ şi este mai fericit că niciodată.

Ţi-a plăcut acest articol?