LiveBiz
„Sunt zile în care nu câştigăm nimic”: o fată săracă îi cere Moşului să-i aducă numai pâine şi lapte

„Sunt zile în care nu câştigăm nimic”: o fată săracă îi cere Moşului să-i aducă numai pâine şi lapte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Sunt zile în care nu câştigăm nimic”: o fată săracă îi cere Moşului să-i aducă numai pâine şi lapte

Copiii din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare sosirea lunii decembrie pentru a putea sărbători Crăciunul alături de familie şi pentru a putea aştepta cu nerăbdare sosirea lui Moş Crăciun, încărcat cu cadouri şi jucării.

Dar nu toţi copiii au aceleaşi „pretenţii” de la Moş Crăciun, nu toată lumea îşi doreşte cea mai frumoasă jucărie sau telefoane de ultimă generaţie. Cum este şi cazul acestei fetiţe sărace pe nume Emanuelle Cristina da Cunha Cardoso, care i-a scris o scrisoare sfâşietoare lui Moş Crăciun…

Sursa: Balanço Geral / Facebook

Fata de 8 ani locuieşte în Anàpolis, Brazilia, şi are grijă de cei doi fraţi împreună cu mama ei Sarah Cristina, o coafeză de 30 de ani care a trebuit să renunţe la slujbă pentru a rămâne acasă cu copiii ei, pentru că nimeni nu putea avea grijă de aceştia. Situaţia economică a familiei lui Emanuelle este atât de tristă, încât deseori chiar şi o cutie de lapte sau puţină cafea la micul dejun pot deveni alimente de lux.

Din acest motiv, Emanuelle, care doreşte numai binele familiei sale, i-a scris această înduioşătoare scrisoare lui Moş Crăciun: „Dragă Moş Crăciun, vreau o cutie de lapte pentru fratele meu mai mic şi, de asemenea, multă pâine şi puţină cafea, sunt zile în care nu le putem avea pentru că nu câştigăm nimic […] Dacă fratele meu nu bea lapte, el plânge. Iar când câştigăm bani, dacă nu sunt mulţi, îi cheltuim pentru el.”

Sursa: Balanço Geral / Facebook

Mama, disperată, a spus: „Avem orez, fasole şi paste pentru că le primim din generozitatea oamenilor. Asta e tot ce mâncăm, nu-mi amintesc ultima dată când am mâncat carne”.

Oare va asculta Moş Crăciun cuvintele sincere ale micuţei Emanuelle care pentru aceste sărbători ar vrea doar să-şi vadă fratele cel mic zâmbind şi să se asigure că mâncarea nu mai lipseşte de pe masă?

Sursa: Balanço Geral / Facebook

Dragă Moş Crăciun, oriunde te-ai afla, acordă puţină atenţie acestei familii sărace care nu are nevoie decât de pâine de mâncat şi lapte de băut!

Ţi-a plăcut acest articol?