LiveBiz
Femeia îmbrățișează motanul de care nimeni nu s-ar fi apropiat; Apoi acesta o răsplăteşte în cel mai drăgălaş mod

Femeia îmbrățișează motanul de care nimeni nu s-ar fi apropiat; Apoi acesta o răsplăteşte în cel mai drăgălaş mod

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Femeia îmbrățișează motanul de care nimeni nu s-ar fi apropiat; Apoi acesta o răsplăteşte în cel mai drăgălaş mod

Valentino era unul dintre acei motani de care nimeni nu dorea să se apropie. Blana lui era murdară, ochii şi-i ţinea aproape închişi şi avea o infecţie gravă a pielii.

Dar ceea ce îi lipsea cel mai mult lui Valentino era puţină dragoste şi afecţiune.

Din fericire, o iubitoare de animale pe nume Elaine Seamans l-a întâlnit pe Valentino şi a fost capabilă să privească dincolo de înfăţişarea sa şi să vadă sufletul său cald.

Acum, imaginile surprinse cu Elaine care îl îmbrăţişează pe Valentino fac înconjurul lumii, topind inimile tuturor.

Când Valentino a fost salvat de pe străzi, era într-o stare groaznică. Era slab ca o scândură şi suferea de o infecţie a pielii numită râie sarcoptică, iar ochii săi erau atât de umflaţi, încât abia îi mai putea deschide.

Pentru că Valentino avea un aspect atât de înfricoşător, nimeni nu voia să-l atingă. Stătea singur în cuşca lui şi nu avea contact cu niciun om. Până când Elaine Seamans a venit în vizită.

Posted by John Hwang on Saturday, February 11, 2017

În momentul în care Elaine a trecut pe lângă cuşca lui Valentino de la adăpostul de animale Baldwin Park, ea s-a oprit instantaneu. A auzit motanul mieunând după ajutor şi nu a putut să nu deschidă cuşca şi să îl scoată de acolo.

„Şi-a întins una dintre lăbuţe în afară şi am auzit un mieunat sfârşit. Era ca şi cum urla fără să verbalizeze: ‘Te rog ajuta-mă’”, a declarat Elaine pentru The Dodo.

Posted by John Hwang on Saturday, February 11, 2017

Elaine spune că nu a avut altă opţiune decât să rămână şi să-l ajute pe Valentino. Ea l-a ridicat şi l-a îmbrăţişat fără mănuşi sau alt echipament de protecţie. Valentino şi-a sprijinit imediat capul său mic pe umărul femeii.

„Asta a fost. A trebuit să-l scot de acolo”, mărturiseşte Elaine.

Posted by John Hwang on Saturday, February 11, 2017

Ea a continuat să-l ţină pe Valentino în braţe în timp ce şi-a luat telefonul pentru a-l suna pe prietenul ei Toby Wisneski, fondatorul Leave No Paws Behind. Toby a putut auzi motanul mieunând în fundal şi a fost de acord să aibă grijă de el.

Valentino a mers acasă alături de Toby, scăpând astfel pentru totdeauna de cuşca de la adăpostul de animale.

Deşi starea lui de sănătate nu este deloc bună, Valentino are toate şansele să se bucure de un viitor luminos. El devine mai puternic în fiecare zi şi va avea o viaţă lungă şi fericită atunci când se va însănătoşi.

Well we finally have Valentino all checked in and settled at ACCESS: Advanced Critical Care Animal Hospital! He is…

Posted by Leave No Paws Behind, Inc. on Tuesday, February 14, 2017

„Valentino este un luptător”, spune Toby. „Este atât de iubitor… Poţi vedea cu ochiul liber că este foarte recunoscător. Toarce şi se gudură de personalul veterinar. Ştie că este în siguranţă.”

Conform rapoartelor, acum Valentino se descurcă de minune şi a început să mănânce bine.

Drumul său spre recuperare nu va fi unul scurt, dar ştie că este pe mâini bune, că este iubit şi că beneficiază de cele mai bune îngrijiri medicale. Însă poate cel mai important lucru este acela că acum este convins că viaţa lui contează.

Facebook

O mulţime de oameni au fost impresionaţi de imaginile în care Valentino şi Elaine se îmbrăţişează. Toată animalele au nevoie de puţină dragoste, iar Valentino avea nevoie mai mult decât oricând în acea zi. Sperăm să se recupereze cât mai repede!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?