LiveBiz
L-au abandonat imediat ce au descoperit că are un handicap: acum aşteaptă o familie iubitoare

L-au abandonat imediat ce au descoperit că are un handicap: acum aşteaptă o familie iubitoare

LiveBiz » Animale » L-au abandonat imediat ce au descoperit că are un handicap: acum aşteaptă o familie iubitoare

La începutul anului trecut, o echipă de voluntari de la „Viktor Larkhill Extreme Rescue” un ONG de salvare a animalelor, a primit un apel disperat despre un căţeluş care fusese văzut abandonat într-o cutie de carton.

Apelul anonim i-a făcut pe salvatori să creadă că era o farsă, dar chiar şi aşa, din fericire, au decis să meargă la faţa locului pentru a verifica informaţia.

Când au ajuns acolo, au găsit un căţel deosebit de frumos, care părea sănătos şi fericit. Tocmai fusese abandonat şi voluntarii habar nu aveau de ce…

Micul Ricky, aşa cum a fost numit de voluntari, a fost dus la un adăpost, unde urma să fie examinat de medicii veterinari. S-a dovedit că avea mari probleme pe parte digestivă. Tot ce mânca, regurgita imediat, spre disperarea echipei de salvare.

După o serie de investigaţii, medicii veterinari au diagnosticat căţeluşul cu megaesofag, o afecţiune care provoacă dificultăţi la înghiţire, dureri în piept, regurgitare şi scădere în greutate.

Din păcate, problema lui de sănătate nu are leac, dar poate fi ţinută sub control. Este suficient ca Ricky să fie hrănit cu alimente mai uşoare precum supe şi hrana lichidă. Orice în afară de lucruri solide!

Ţinând cont de aceste aspecte, megaesofagul nu-i poate provoca probleme suplimentare. Ricky este acum în afara oricărui pericol!

Momentan Ricky este în grija celor de la adăpostul, care l-au şi adoptat. Să sperăm că într-o bună zi va fi întâmpinat cu braţele deschise de o familie adevărată care să-l iubească şi să-l îngrijească aşa cum merită!

Ţi-a plăcut acest articol?