LiveBiz
„Sper că mă alege cineva”: cuvintele emoţionante ale unui copil care a aşteptat ani de zile ca o familie să-l adopte

„Sper că mă alege cineva”: cuvintele emoţionante ale unui copil care a aşteptat ani de zile ca o familie să-l adopte

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Sper că mă alege cineva”: cuvintele emoţionante ale unui copil care a aşteptat ani de zile ca o familie să-l adopte

Să ai o familie care te iubeşte, care îţi doreşte numai binele, care te îmbrăţişează, care te hrăneşte şi îţi oferă un loc sigur în care poţi locui este unul dintre cele mai frumoase şi reale daruri pe care ni le poate oferi viaţa.

Însă acest dar extraordinar nu ar trebui nicidecum să fie luat ca atare; peste tot în lume există sute de mii de copii orfani care aşteaptă ani la rând să fie adoptaţi de o familie iubitoare.

Iată povestea lui Jordan, un băiat de 9 ani din Oklahoma, care încă aşteaptă ca cineva să-l iubească necondiţionat…

Sursa: WFLA News Channel 8

Micul Jordan din Oklahoma are 9 ani, iar fratele său mai mic, Braison, a fost mai norocos decât el. Deşi Jordan şi-a trăit întreaga viaţă aşteptând să fie adoptat, Braison a fost de curând acceptat de o familie iubitoare. De aceea, Jordan a decis să lanseze un apel pe un canal TV.

Sursa: WFLA News Channel 8

„Dacă ai putea merge oriunde în lume, unde te-ai duce?”, l-a întrebat reporterul care l-a intervievat. Băieţelul a răspuns: „La o petrecere de adopţie cu noua familie”.

„Dacă ar fi să ţi se împlinească trei dorinţe, care ar fi acelea”, l-a întrebat reporterul, „Să am o familie, o familie, o familie. Acestea sunt singurele dorinţe pe care le am”, a replicat micul Jordan.

Sursa: WFLA News Channel 8

Dar după apelul răsunător la televizor, lucrurile par să se îmbunătăţească pentru Jordan: în câteva ore, mai multe familii din New Jersey, Florida, Illinois şi Kentucky au contactat postul TV, exprimându-şi dorinţa să-l adopte şi să-i ofere casa la care a visat dintotdeauna; de atunci, peste 5.000 de propuneri de adopţie s-au înregistrat în mai puţin de 12 ore!

Sursa: WFLA News Channel 8

Jordan este disperat să-şi găsească în cele din urmă o familie care să-l poată iubi ca pe un fiu adevărat şi, de asemenea, sperăm din toată inima că visul său se va împlini o dată pentru totdeauna.

Curaj, Jordan, cu toţii suntem alături de tine!

Ţi-a plăcut acest articol?