LiveBiz
Mama se apropie de incubatorul în care era bebeluşul născut prematur – Vede ceva albastru şi izbucneşte în lacrimi

Mama se apropie de incubatorul în care era bebeluşul născut prematur – Vede ceva albastru şi izbucneşte în lacrimi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama se apropie de incubatorul în care era bebeluşul născut prematur – Vede ceva albastru şi izbucneşte în lacrimi

Când au devenit pentru prima dată părinţi, Michelle Campbell şi Chris Korres au fost martorii unor stări emoţionale nemaiîntâlnite până atunci.

Benjamin a venit pe lume cu două luni mai devreme şi avea nevoie de îngrijire şi atenţie constantă după naştere – a fost rapid mutat într-o secţie de terapie intensivă neonatală.

Cu toate acestea, sub atenta grijă a asistentelor medicale, Benjamin a început să-şi găsească puterea şi să se dezvolte cu o voinţă impresionantă.

Mama Michelle şi tatăl Chris se simţeau mult mai relaxaţi, ştiind cu nu peste mult timp vor putea să-şi aducă copilul acasă.

Michelle Campbell Correct / Facebook

Apoi, într-o zi, când Michelle şi Chris au venit să-l viziteze pe Benjamin în timp ce era încă în spital, au observat ceva ciudat. Când tânărul cuplu s-a apropiat de incubator, Michelle a văzu ceva albastru atârnând de suportul pentru perfuzii.

O pelerină mică, cu litera „B”, era atârnată lângă Benjamin. Aceasta era însoţită de un bilet pe care scria:

„Pentru micul nostru super-erou, cu toată dragostea de la Stephanie T.”

Surprinsă de acest gest neaşteptat din partea unui străin şi profund emoţionată, Michelle a izbucnit imediat în lacrimi.

Nici ea şi nici soţul ei nu o cunoscuseră pe persoana numită Stephanie la spital şi prin urmare, erau foarte curioşi în legătură cu cea care a lăsat biletul şi care au fost motivele.

Michelle Campbell Correct / Facebook

Michelle şi Chris au întrebat în jur şi curând au aflat că Stephanie Treherne era o asistentă „NICU (Secţia de Terapie Intensivă Neonatologie)”, însărcinată cu îngrijirea copiilor născuţi prematur.

Pelerina de super-erou şi cuvintele pline de dragoste erau modul lui Stephanie de a le oferi copiilor atenţie suplimentară.

Michelle Campbell Correct / Facebook

Stephanie a lucrat până anul trecut la „Jewish General Hospital” din Montreal. Ea a fost inspirată de o imagine care înfăţişa un copil într-o pelerină de super-erou pe care a văzut-o în cadrul unei conferinţe la care a fost prezentă.

Ea consideră că acest gest este deosebit de frumos pentru copiii născuţi prematur. Pentru nişte suflete atât de mici şi neajutorate, copiii prezintă o voinţă şi o forţă extraordinară. În fiecare zi fac paşi înainte şi luptă pentru a depăşi limitele. În ochii ei, aceşti micuţi sunt adevăraţi super-eroi.

În octombrie, Stephanie a început să creeze pelerine pentru copiii născuţi prematur. Deşi îi este greu să le facă astfel încât să li se potrivească tuturor copiilor, Stephanie a realizat până acum aproximativ 100 de pelerine.

Michelle Campbell Correct / Facebook

„Este o modalitate de a aduce un zâmbet şi puţină încredere părinţilor care traversează o perioadă nu tocmai bună”, a declarat Michelle, pentru publicaţia Metro.co.uk.

Benjamin a părăsit de atunci spitalul și crește din ce în ce mai puternic cu fiecare zi pe care o petrece acasă. Părinții îi sunt veşnic recunoscători pentru că puiul lor se descurcă atât de bine.

Cel mic este cu siguranță un super-erou puternic, nu doar pentru părinți, ci și pentru Stephanie. Mai mult de atât, se pare că puterea nu este singurul său atu… el este, de asemenea, un copil extrem de drăgălaş.

Michelle Campbell Correct / Facebook

În fiecare zi, asistentele medicale şi alţi profesionişti din domeniul sănătăţii din întreaga lume se străduiesc să-şi facă slujba cât mai bine. Este uimitor să vezi cum copilaşi care aveau şanse minime la viaţă, reuşesc să se recupereze treptat, lucru datorat în mare parte şi acestor oameni minunaţi

Atât în ochii acestor părinţi, cât şi în cazul altora care au văzut cât de firavă este diferenţa dintre viaţă şi moarte, Stephanie şi colegii ei sunt nişte super-eroi.

Michelle Campbell Correct / Facebook

Este minunat să simţi că eşti apreciat atât ca om, cât şi ca profesionist, iar acest lucru ajunge să se întâmple doar atunci când pui tot sufletul în ceea ce faci. Asistentele se luptă atât de des în tăcere şi este timpul să încercăm să schimbăm asta.

Distribuiţi această poveste pentru a aduce un omagiu unei femei uimitoare şi tuturor colegelor ei din întreaga lume care muncesc din greu pentru a face o diferenţă!

Ţi-a plăcut acest articol?