LiveBiz
Ofiţerul de poliţie acoperă cu haina lui câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor

Ofiţerul de poliţie acoperă cu haina lui câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor

LiveBiz » Animale » Ofiţerul de poliţie acoperă cu haina lui câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor

A face parte din forţele de ordine nu înseamnă a te confrunta doar cu lucruri ilegale şi persoane certate cu legea. Una dintre sarcinile poliţiei este, de asemenea, de a ajuta pe oricine este în dificultate sau într-o situaţie periculoasă: şi nu contează dacă este vorba de o fiinţă umană sau de un patruped.

Şeriful din Chautauqua, New York, Statele Unite, a postat pe Facebook o fotografie a unui coleg de-al său care îngrijea un câine ce tocmai fusese lovit de o maşină: pentru a-i ţine de cald înainte de sosirea ajutoarelor, omul s-a dezbrăcat de haină şi i-a oferit-o bietului patruped.

Anunţ

During times that there seems to be negative press towards law enforcement this shows a bit of compassion on the part…

Publicată de Chautauqua County Sheriff pe Vineri, 20 decembrie 2019

Câinele tocmai fusese lovit de o maşină când sergentul Chris Howlett a ajuns la faţa locului. Patrupedul era conştient, dar nu se putea mişca de pe marginea drumului. În aşteptarea ambulanţei veterinare, poliţistul, impresionat de situaţia acestui câine înspăimântat şi rănit, nu a ezitat să-şi scoată haina şi să acopere patrupedul, pentru a-i ţine de cald.

Din fericire, momentul a fost imortalizat printr-o fotografie, care a fost postată ulterior pe pagina şerifului şi a devenit virală. Imaginea în care poate fi văzut gestul minunat al sergentului a primit un val uriaş de aprecieri din partea iubitorilor de animale.

După publicarea postării, stăpânii câinelui au furnizat informaţii suplimentare: numele său este Rogue şi, datorită ajutorului oferit de sergent, el este acum mult mai bine. În urma accidentului nu a suferit răni grave şi se va întoarce acasă în curând.

Un gest care a liniştit câinele şi i-a ţinut de cald, dar care totodată a încălzit inimile tuturor celor care au avut ocazia să vadă fotografia!

Ţi-a plăcut acest articol?