LiveBiz
Neştiind că stăpânul său a murit, câinele l-a aşteptat ore întregi să iasă din apă

Neştiind că stăpânul său a murit, câinele l-a aşteptat ore întregi să iasă din apă

LiveBiz » Animale » Neştiind că stăpânul său a murit, câinele l-a aşteptat ore întregi să iasă din apă

Relaţia dintre un om şi animalul său de companie nu are limite. Este o legătură similară cu cea a unei mame sau a unui tată cu propriul copil. Hrănirea, joaca, petrecerea timpului împreună şi chiar somnul alături de ei animalul mult iubit fac ca viaţa să fie minunată în fiecare zi. Animalele de companie oferă iubire adevărată proprietarilor lor şi de cele mai multe ori acest sentiment este reciproc.

Mulţi câini, atunci când sunt separaţi de stăpânii lor, prezintă semne de suferinţă şi anxietate, răspund acţionând hiperactiv şi vocalizează aproape permanent prin urlete sau lătrat. Dar ce se întâmplă când viaţa ne este curmată brusc şi animalul nostru de companie habar nu are despre acest lucru?

Mhee este numele unui câine care şi-a însoţit stăpânul, pe Somprasong Srithongkhum, într-o după-amiază relaxată în timpul unei ieşiri la lac. Ceea ce părea un moment de distracţie şi bălăceală s-a transformat rapid într-o adevărată tragedie. Patrupedul a început să plângă când şi-a dat seama că proprietarului său îi ia mult decât de obicei să iasă din apă.

Credincios omului său, câinele a aşteptat inutil ca Somprasong să iasă la suprafaţă, neştiind că bărbatul murise şi se afla deja sub apă. O poveste pe cât de tristă, pe atât de emoţionantă.

Mhee aşteaptă ca proprietarul sau să iasă din apă.

Câinele nu şi-a imaginat nicio clipă că iubitul său stăpân suferise un accident, dar adevărul este că, după o vreme, fără niciun semn din partea omului, animalul a început să se panicheze. Era evident că se întâmplase ceva cu adevărat îngrozitor.

Vărul victimei a venit mai târziu să-i caute şi a observat patrupedul care urla pe mal şi imediat lângă, papucii nefericitei sale rude. Şi-a dat seama destul de repede că bărbatul s-a înecat şi a cerut autorităţilor şi rudelor să-l ajute să recupereze trupul neînsufleţit al lui Srithongkhum, în vârstă de 56 de ani.

„Scafandrilor le-a luat mai bine de 10 minute ca să găsească trupul vărului meu şi Mhee a văzut cum aceştia îl trăgeau din apă. Nu-i venea să creadă. Am fost devastat” – a mărturisit vărul lui Somprasong în urma acestui trist episod.

Accidentul a fost o tragedie de care loialul câine îşi va aminti cu siguranţă pentru totdeauna. În niciun moment omul nu a dat vreun semn că are probleme de sănătate. Cu toate acestea, vărul victimei a mărturisit că Srithongkhum i-ar fi spus că nu se simte bine cu o seară înainte.

Legătura de prietenie dintre un animal şi stăpânul său este de neînlocuit.

Cu siguranţă, câinelui îi va fi foarte dor de stăpânul său trecut în nefiinţă, dar acesta, probabil, va continua să aibă grijă din cer de prietenul său loial şi va fi îngerul său păzitor pe viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?