LiveBiz
Băieţelul de 9 luni are atât de mult păr, încât arată de parcă poartă o perucă: „Oamenii mă opresc tot timpul pe stradă!”

Băieţelul de 9 luni are atât de mult păr, încât arată de parcă poartă o perucă: „Oamenii mă opresc tot timpul pe stradă!”

LiveBiz » Familie » Băieţelul de 9 luni are atât de mult păr, încât arată de parcă poartă o perucă: „Oamenii mă opresc tot timpul pe stradă!”

Unii bebeluşi se nasc cu mult păr, în timp ce alţii parcă ar avea chelie. De ce această diferenţă? Trebuie menţionat că niciun copil nu se naşte cu adevărat chel, deoarece părul fătului este deja prezent înainte de a se naşte. De la 6 luni şi până în primul an de viaţă, acest păr cade, lăsând loc creşterii „părului adevărat”. Există însă copii care se nasc cu o cantitate destul de bogată de păr, încât suntem făcuţi să credem că poartă o perucă. Emma Mooney este o mamă de 35 de ani care cunoaşte foarte bine această situaţie: fiul ei Charlie Foster are doar 9 luni, dar are părul atât de bogat, încât oamenii îi opresc pe stradă!

Publicată de Emma Mooney pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Charlie Foster a venit pe lume cu părul foarte des: de fapt, acel păr negru şi gros s-a transformat treptat într-un păr frumos, poate puţin neobişnuit pentru un copil de 9 luni. Charlie are atât de mult păr, încât oamenii o opresc pe mama lui pe stradă pentru a o întreba dacă este adevărat sau dacă este o perucă. Chipul lui Charlie este atât de dulce, încât arată ca o păpuşă: nu e de mirare că oamenii sunt atât de curioşi când îl văd în cărucior pe stradă.

imagine:Facebook / Emma Mooney

După cum a confirmat mama lui, e ca şi cum ai merge lângă o mică celebritate, deoarece oamenii o opresc de fiecare dată, pentru a-i pune câteva întrebări despre părul fiului său. Emma a spus că l-a dus pentru prima dată la frizer când avea doar 4 luni. Frizerul s-a uitat la Emma şi a întrebat-o: „Ce tunsoare vrei?”, neştiind că femeia nu venise acolo în interes personal; Emma a răspuns fără să stea pe gânduri: „Dar nu este pentru mine… este pentru el!”. Nici măcar frizerului nu-i venea să creadă că Charlie avea o asemenea podoabă capilară!

Publicată de Emma Mooney pe Vineri, 7 mai 2021

Tot acest păr îi conferă un aspect adorabil şi super dulce – este greu să nu zâmbeşti când te uiţi la el! Emma susţine că de Halloween l-ar putea deghiza perfect în Contele Dracula, întrucât ar fi suficient să-i pieptene părul pe spate, folosind puţin gel: „Aşa ar arăta perfect!”.

Publicată de Emma Mooney pe Miercuri, 21 iulie 2021

Priviţi-l bine… e părul lui, nu e vreo perucă! Nu-i aşa că este adorabil?

Sursa: Mirror

Ţi-a plăcut acest articol?