LiveBiz
Câinele salvat dintr-o casă abandonată nu-şi poate reţine bucuria când descoperă că va fi adoptat

Câinele salvat dintr-o casă abandonată nu-şi poate reţine bucuria când descoperă că va fi adoptat

LiveBiz » Animale » Câinele salvat dintr-o casă abandonată nu-şi poate reţine bucuria când descoperă că va fi adoptat

Adopţia unui câine este un angajament pe termen lung, însă pentru majoritatea familiilor care au făcut acest lucru s-a dovedit a fi cea mai bună decizie! Câinii pot aduce foarte multe beneficii în viaţa noastră şi, după cum ştim, sunt atât de mulţi care aşteaptă o familie pentru totdeauna.

În timpul unei anchete, un câine în vârstă de cinci ani, pe nume Drove, a fost găsit legat în interiorul unei case abandonate. El a fost luat de Humane Society of Memphis & Shelby (HSM & S). Imediat ce angajaţii l-au cunoscut pe Drove, acesta i-a cucerit iremediabil!

Atât personalitatea lui adorabilă şi prietenoasă, cât şi loialitatea lui îl calificau drept animalul de companie perfect, dar cu toate acestea timpul trecea şi nimeni nu părea interesat să-l adopte.

Apoi, s-a întâmplat ceva magic!

Morgan şi Tyler, doi tineri proaspăt căsătoriţi, au pornit în căutarea unui câine pe care să-l adopte. Morgan tocmai îşi pierduse câinele în vârstă de treisprezece ani. Amândoi au vrut să facă un bine, aşa că s-au deplasat la adăpostul HSM & S unde l-au cunoscut pe Drove!

A fost dragoste la prima vedere!

„Când am primit apelul că îl putem adopta, am fost foarte fericită şi nu mi-am putut stăpâni lacrimile”, povesteşte Morgan.

După ce toate actele au fost gata, Drove (acum redenumit Samson) a primit cele mai bune veşti din toate timpurile! Noii săi părinţi adoptivi erau gata să-l ducă acasă.

Una dintre persoanele de la adăpost şi-a amintit de acel minunat moment, spunând: „Dormea atât de adânc, fără să ştie că în curând va fi acasă!”

„Din prima noapte când l-am adus acasă, ne-am dat seama că urăşte să stea departe de noi”, a spus Morgan. „Dacă soţul meu sau eu ne ridicăm să bem apă sau părăsim camera pentru câteva clipe, el ne urmăreşte să se asigure că nu plecăm.”

Vă invităm să urmăriţi cum Drove/Samson se bucură că este adoptat în videoclipul de mai jos!

 

Drove is now going home!!!

Posted by Humane Society of Memphis & Shelby on Wednesday, April 13, 2016

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pentru a-i inspira şi pe alţii să adopte un animal de companie!

Ţi-a plăcut acest articol?