LiveBiz
Mama pisică aduce pe lume un singur pisoi şi devine hiperprotectivă cu el în adăpost

Mama pisică aduce pe lume un singur pisoi şi devine hiperprotectivă cu el în adăpost

LiveBiz » Animale » Mama pisică aduce pe lume un singur pisoi şi devine hiperprotectivă cu el în adăpost

La începutul acestui an, o pisică mamă şi puiul ei au fost lăsaţi la adăpostul ASPCA din Los Angeles, California (SUA).

Jan, unul dintre voluntarii organizaţiei, a primit sarcina de a le spune bun venit şi de a le oferi un loc unde cei doi să-şi petreacă primele zile de adăpost împreună.

Câteva zile mai târziu, pisica-mamă, în vârstă de 1 an, a primit numele „Robin”. Afectuoasă, grijulie şi paşnică, felina a câştigat repede admiraţia voluntarilor ASPCA.

„Pisoiul, pe care l-am numit Sparrow, are patru săptămâni. Se întâmplă foarte rar ca o pisică să aducă pe lume un singur pui, dar nu suntem siguri dacă Sparrow a mai avut fraţi sau ce s-a întâmplat cu ei”, a spus Jan.

Robin este hiperprotectivă cu micuţul ei şi îl lasă să se plimbe doar în jurul adăpostului şi numai când Jan este în preajmă. O poţi înţelege: până la urmă Sparrow este singurul ei pui.

Să fii mamă este o sarcină dificilă şi obositoare, dar pisica şi-a făcut bine treaba. „Robin şi Sparrow se înţeleg foarte bine. Ar fi grozav dacă ar putea fi adoptaţi împreună”, a mărturisit voluntarul.

Felinele sunt foarte fericite şi în stare excelentă, pregătite să-şi găsească un cămin permanent şi să se bucure de noua lor familie. Este doar o chestiune de timp până când un iubitor de animale să-şi arate disponibilitatea. ONG-ul ASPCA se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple până la sfârşitul acestui an.

Aflaţi mai multe urmărind videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.