LiveBiz
Cuplul de gâşte îşi “ia adio” chiar înainte ca femela să fie dusă spre sacrificare

Cuplul de gâşte îşi “ia adio” chiar înainte ca femela să fie dusă spre sacrificare

LiveBiz » Animale » Cuplul de gâşte îşi “ia adio” chiar înainte ca femela să fie dusă spre sacrificare

Povestea unui cuplu de gâşte face înconjurul lumii după ce a fost publicată pe o reţea de socializare chineză. Femela era pe punctul de a pleca în ultima ei călătorie, deoarece avea să fie sacrificată pentru consum la destinaţie.

Momentul de adio a fost surprins în imagini şi confirmă, încă o dată, că toate vieţuitoarele simt şi suferă la fel ca noi.

Gâştele sunt păsări domestice, care atunci când îşi găsesc un partener, de obicei, stau împreună toată viaţa. În China, este ceva obişnuit ca gâştele să fie sacrificate pentru consum. În întreaga lume, acestea sunt folosite în producţia de foie gras şi pene pentru perne, pilote etc.

Povestea gâştelor din fotografie este aceea că şi-au petrecut întreaga viaţă împreună şi au fost separate atunci când femela a fost donată unui prieten de-al proprietarului pentru a fi sacrificată şi consumată. Când a fost legată într-o cutie pentru a fi transportată pe o motocicletă, gâscanul a venit lângă ea şi a început să strige cât îl ţineau puterile. Momentul în care îşi iau rămas bun va rămâne înregistrat pentru totdeauna.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?