LiveBiz
Lucrează ca zidar în fiecare zi pentru a-şi plăti studiile şi a deveni o avocată de succes

Lucrează ca zidar în fiecare zi pentru a-şi plăti studiile şi a deveni o avocată de succes

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Lucrează ca zidar în fiecare zi pentru a-şi plăti studiile şi a deveni o avocată de succes

Când vrem să atingem un obiectiv, tot ce putem face este ca prin muncă susţinută şi multe sacrificii să transformăm visul în realitate. Chiar dacă de multe ori şi de bunăvoie nu îl observăm, noi, oamenii, avem în interior un foc care arde şi care nu se va stinge niciodată, iar acest foc poate fi considerat simbolul puterii şi perseverenţei noastre. O perseverenţă unică care a făcut-o şi pe această fată extraordinară din Paraguay să-şi împlinească cea mai mare dorinţă.

Muchos no saben esta parte de la historia pero hace 6 años atrás esto parecía algo inalcansable, mucha gente incluso…

Publicată de Magali Giménez Bogarin pe Joi, 11 noiembrie 2021

Aceasta este povestea lui Magali Jimenez, o tânără din Paraguay care a luptat din greu pentru a-şi îndeplini visul vieţii: să absolve şi să devină într-o zi bună zi o mare avocată; pentru a se asigura că îşi poate permite să-şi plătească singură taxele universitare şi pentru a obţine o diplomă în drept, Magali a lucrat mult timp, în fiecare după-amiază, ca zidar şi asistent în construcţii pe şantierul tatălui ei: „Mulţi oameni mi-au spus că visez, că nu voi reuşi să obţin diploma ca să devin avocată pentru că este una dintre cele mai dificile. Dar nu am vrut să-i ascult, ştiam că pot şi astăzi, cu diplomă în mână, le demonstrez cât de mult s-au înşelat!”, a spus fata paraguayană.

Publicată de Magali Giménez Bogarin pe Joi, 11 noiembrie 2021

Bineînţeles, drumul până la finalizarea studiilor nu a fost deloc uşor, mai ales când fata a fost nevoită să plătească taxa de înscriere la cursul de drept: „Pentru a plăti acea primă rată iniţială, tatăl meu s-a angajat într-un proiect de construcţii fără niciun ajutor, pentru a nu fi nevoit să plătească salariul altui angajat. Atunci am luat decizia să-l ajut şi să lucrez ca zidar în acele luni de muncă grea şi astfel să îmi pot permite să plătesc cheltuielile aferente facultăţii.”

O alegere plină de sacrificii dar care până la urmă a dat rezultatele extraordinare: Magali Jimenez a absolvit cu note maxime Dreptul şi a devenit ceea ce şi-a dorit mereu: o avocată apreciată!

Publicată de Magali Giménez Bogarin pe Joi, 11 noiembrie 2021

De când Magali a publicat pe Facebook fotografiile care dezvăluie drumul parcurs spre realizarea marelui ei vis, ea a primit mult sprijin de la prieteni, cunoscuţi şi simpli utilizatori care nu au făcut altceva decât să o susţină şi să o felicite pentru că a devenit în sfârşit o avocată bună.

Felicitări şi din partea noastră, Magali!

Ţi-a plăcut acest articol?