LiveBiz
Câinele fuge din adăpost pentru a continua să „plângă” pe mormântul proprietarului său

Câinele fuge din adăpost pentru a continua să „plângă” pe mormântul proprietarului său

LiveBiz » Animale » Câinele fuge din adăpost pentru a continua să „plângă” pe mormântul proprietarului său

Există cazuri când iubirea poate trece chiar şi dincolo de moarte. Plecarea unui om din această lume nu înseamnă că memoria sa este ştearsă din mintea şi inima celui care l-a iubit sincer şi necondiţionat în timpul vieţii.

Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că cel care suferă şi regretă cel mai mult este animalul de companie. Da, aceste creaturi loiale ştiu să ne iubească chiar şi după plecarea noastră din această lume!

Prin intermediul contului său de TikTok, o femeie a împărtăşit ceea ce ar putea fi considerată drept cea mai dureroasă scenă dintre toate.

Un câine ajunge la cimitir şi se duce direct la un mormânt, unde se odihnesc rămăşiţele proprietarului său decedat. Câinele nu se înşală şi când ajunge la locul respectiv nu încetează să deplângă plecarea tatălui uman.

Reacţia lui plină de tristeţe ne frânge inimile.

Se pare că acest patruped locuieşte într-un adăpost, dar a reuşit cumva să fugă pentru a vizita mormântul fostului său proprietar care şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva luni.

Filmarea de câteva secunde arată câinele prăbuşit pe mormânt; fără îndoială că are inima frântă şi dorul după cel care l-a iubit în timpul vieţii nu-i dă pace.

Urmăriţi momentul impresionant în videoclipul de mai jos:

Imaginile cu acest căţeluş sunt deosebit de emoţionante şi reflectă faptul că loialitatea şi dragostea acestor animale nu cunoaşte limite.

Ţi-a plăcut acest articol?