LiveBiz
Motanul abandonat care a fost găsit în stare deplorabilă este salvat și se recuperează complet

Motanul abandonat care a fost găsit în stare deplorabilă este salvat și se recuperează complet

LiveBiz » Animale » Motanul abandonat care a fost găsit în stare deplorabilă este salvat și se recuperează complet

Un motan fără stăpân a fost găsit rătăcind pe străzi, având o cantitate impresionantă de blană încâlcită şi aflat într-o stare deplorabilă.

Acesta este Frisbee!

Când Frisbee a fost găsit, era acoperit de murdărie și de noroi. Salvatorii „Lowell TNR (Trap/Neuter/Return)” au instalat capcane în încercarea de a-l captura în siguranță și, în cele din urmă, a fost preluat de personalul amabil al unui adăpost din Salisbury, Massachusetts, care i-a oferit ajutorul de care avea atât de mare nevoie.

„Inițial, a fost găsit pe stradă, cu blana puternic încâlcită (cel mai grav caz pe care l-am văzut vreodată) și extrem de flămând. El a fost capturat cu ajutorul Lowell TNR, ai cărui membri au văzut cât de prietenos este, dar avea și mare nevoie de o intervenție chirurgicală dentară urgentă”, a spus reprezentantul adăpostului pentru site-ul Love Meow.

Motanul roşcovan a fost foarte abătut când a ajuns la adăpost, dar starea lui părea că are motive serioase de îmbunătăţire.

După ce i-a fost scurtată toată blana şi reparaţi dinţii, Frisbee a putut ronţăi din nou şi s-a gudurat de salvatori, demonstrându-şi fericirea şi recunoştinţa.

În scurt timp, Frisbee s-a transformat dintr-un motan flămând cu o viaţă la limita existenţei, într-o felină fericită, cu burta plină.

Nu a durat mult până când personalitatea lui Frisbee a strălucit şi cineva s-a îndrăgostit de el. „Frisbee a fost deja adoptat. Ce bucurie!”, au scris intr-o actualizare cei de la Love Meow.

Frisbee şi-a găsit fotoliul preferat în casă :).

Blana lui se reface şi în curând va fi din nou gata să atragă toate privirile.

Frisbee prosperă în noua sa casă!

Acum, Frisbee îşi iubeşte viaţa fericită şi confortabilă, fără griji sau temeri cu privire la lumea înconjurătoare.

Ţi-a plăcut acest articol?