LiveBiz
Căţelul care a fost cândva rănit și abandonat de proprietarul său este acum „cel mai fericit câine din lume”

Căţelul care a fost cândva rănit și abandonat de proprietarul său este acum „cel mai fericit câine din lume”

LiveBiz » Animale » Căţelul care a fost cândva rănit și abandonat de proprietarul său este acum „cel mai fericit câine din lume”

Astăzi, Julian este „cel mai fericit câine din lume”, dar în spatele zâmbetului său uriaş se află un trecut plin de durere şi abandon.

Fostul său proprietar a încercat să scape de el în cel mai parşiv mod posibil. Salvatorii l-au găsit pe Julian întins sub un copac, cu o afecţiune gravă la picior, după ce proprietarul său, un vânător, l-a împuşcat în piept.

Din fericire, a fost găsit şi salvat de Viktor Larkhill şi echipa sa de iubitori de animale. Aceştia l-au dus la spital şi i-au promis că vor face tot posibilul să-l ajute să trăiască.

Larkhill şi cei din echipa sa l-au mângâiat şi alintat pe Julian, asigurându-l că viaţa lui plină de abuzuri s-a încheiat definitiv. Din acel moment, va primi doar dragoste şi afecţiune.

După câteva luni de la operaţia de amputare a piciorului şi multă muncă de reabilitare, Julian s-a ridicat şi a mers din nou – un miracol pe trei picioare!

Julian şi-a pătrat buna dispoziţie pe tot parcursul luptei sale pentru a rămâne în viaţă. În ciuda faptului că şi-a pierdut un picior, coada lui încă se agită energic în aer şi în cele din urmă l-a iertat pe fostul proprietar pentru tot răul care i l-a făcut.

Asemenea tuturor câinilor – şi Julian are un mod uimitor de a ierta şi de a iubi necondiţionat.

Povestea lui Julian este uimitoare şi cu adevărat plină de inspiraţie. Descoperiţi lupta şi transformarea incredibilă a lui Julian în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?