LiveBiz
Câinele abandonat îşi conduce binefăcătorul în pădure pentru a-l salva şi pe cel mai bun prieten al său

Câinele abandonat îşi conduce binefăcătorul în pădure pentru a-l salva şi pe cel mai bun prieten al său

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat îşi conduce binefăcătorul în pădure pentru a-l salva şi pe cel mai bun prieten al său

Era doar o altă zi de condus pe şoselele din Florida pentru Dan O’Grady, când a văzut un câine pe marginea drumului ce părea în mod clar abandonat.

Dan a oprit ca să ajute patrupedul, dar de fiecare dată când se apropia de el, acesta lătra şi fugea în pădure. Drept urmare Dan a decis să-l urmeze şi, când a făcut-o, a fost surprins!

Se pare că patrupedul l-a dus exact în locul unde se afla nimeni altcineva decât un iepuraş – probabil, prietenul de suferinţă al câinelui. Înduioşat peste măsură, Dan i-a luat pe cei doi şi i-a dus la camioneta sa, îndreptându-se apoi către cel mai apropiat adăpost pentru animale, hrănindu-i pe parcurs cu ceea ce avea la îndemână. El chiar le-a pus nume: câinelui Highway şi iepurelui Interstate.

Din păcate, cel mai apropiat adăpost nu l-a acceptat pe Interstate şi Dan a trebuit să-l ducă la un altul, dar vestea bună este că între timp amândoi au fost adoptaţi şi, deşi nu mai sunt împreună, calea vieţii fiecăruia şi punctul în care s-au intersectat i-a ajutat pe amândoi să supravieţuiască!

Ţi-a plăcut acest articol?