LiveBiz
Mama vine în clasă în timpul orelor de matematică pentru a-i preda fiului o lecţie despre respect

Mama vine în clasă în timpul orelor de matematică pentru a-i preda fiului o lecţie despre respect

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama vine în clasă în timpul orelor de matematică pentru a-i preda fiului o lecţie despre respect

Niciodată nu este uşor să fii părinte şi implică, de asemenea, luarea unor decizii drastice care nu sunt întotdeauna apreciate de copii. Exact la fel a procedat şi Becky Crandley, o femeie de 30 de ani şi mama unui băiat de 12 ani, după ce a primit mai multe telefoane şi e-mail-uri de la şcoală din cauza comportamentului fiului ei. Femeia a decis să se prezinte la ora de matematică şi să stea lângă fiul ei. Nu a fost o alegere simplă, dar totuşi atent gândită: scopul ei a fost să-i predea fiului ei o lecţie despre comportament şi respect.

imagine: Daily Mirror / Twitter

După avertismente repetate venite din partea şcolii cu privire la atitudinea greşită a fiului ei, Becky l-a ameninţat că va veni să stea lângă el la ore. De fapt, femeia nu tolerează lipsa de respect şi şi-a folosit întotdeauna toată energia pentru a transmite valorile ei copiilor săi. Băiatul, deşi a fost pedepsit în mod repetat de profesori pentru comportamentul său reprobabil, părea să nu fi învăţat din greşelile sale.

imagine: Penny Mayes / Geograph

Aşa ca Becky, care este mama a 5 copii, a vorbit la şcoală şi s-a strecurat la ora de matematică. Băiatul nu credea că mama lui îşi va ţine promisiunea şi s-a simţit deosebit de stânjenit când femeia a intrat în clasă: chipul i s-a înroşit şi a lăsat capul în jos de ruşine. Mulţi părinţi dau vina pe profesori pentru atitudinea copiilor lor, dar Becky a vrut să arate că schimbarea trebuie să înceapă cu părinţii care trebuie să îşi asume responsabilitatea. Să sperăm că băiatul îşi va fi învăţat  bine lecţia!

Ţi-a plăcut acest articol?