LiveBiz
Frumoasa prietenie dintre o vulpe salvată şi un câine pare desprinsă dintr-un film animat

Frumoasa prietenie dintre o vulpe salvată şi un câine pare desprinsă dintr-un film animat

LiveBiz » Animale » Frumoasa prietenie dintre o vulpe salvată şi un câine pare desprinsă dintr-un film animat

Această poveste incredibilă a început când o femeie de 28 de ani pe nume Pauline Ashanolla din insula Wight, Anglia, a salvat un pui de vulpe în vârstă de numai două săptămâni.

Puiul de vulpe a fost găsit de un cuplu care, neputând identifica un centru de salvare care să îl ţină şi să îl îngrijească cum se cuvine, a contactat-o ​​pe Pauline.

Pauline este o femeie cunoscută pentru pasiunea ei de a ajuta animalele aflate în nevoie, aşa că s-a dovedit a fi persoana potrivită pentru această sarcină. Auzind povestea, s-a hotărât imediat să aibă grijă de vulpiţă şi să facă tot ce este necesar pentru că aceasta să-şi revină.

Pauline era hotărâtă să ajute vulpea, atât de mult, încât a renunţat la jobul mult visat de îngrijitoare de animale pentru a fi disponibilă cu normă întreagă pentru Marley (numele dat de Pauline vulpii).

Cu răbdare şi dăruire, vulpea şi-a recăpătat treptat sănătatea şi a devenit un animal frumos.

Bulldogul Ernie, locuieşte şi el acasă la Pauline şi curând s-a dovedit a fi celălalt protagonist al unei frumoase prietenii.

Deşi drumul a fost lung şi anevoios, între aceste două animale a înflorit o minunată prietenie, care a depăşit orice diferenţă dintre ele.

Pauline a declarat pentru “The Kennedy News and Media”:

„Marley era tare bolnavă când a ajuns la mine: era acoperită de viermi şi căpuşe. Avea în urechi… peste tot. Cu siguranţă ar fi murit dacă ar fi fost găsită chiar şi numai 15 minute mai târziu.”

În primele şase săptămâni, Pauline s-a ocupat cu stricteţe şi dedicare de Marley, până când a fost pe deplin sănătoasă.

Femeia a hrănit-o pe Marley cu o seringă plină cu lapte la fiecare 90 de minute, zi şi noapte. În plus, ea i-a oferit tratament medical special pentru toate problemele de sănătate, inclusiv infestarea cu paraziţi şi căpuşe.

După câteva săptămâni de tratament, Marley a făcut progrese impresionante şi a devenit un animal puternic şi sănătos.

„Iniţial, am fost îngrijorată pentru Marley, în special pentru felul în care se va înţelege cu câinii. Ernie era îngrozit de Marley şi nu o plăcea, dar treptat a început să doarmă mai aproape de ea. După vreo trei săptămâni, au început să joace. Într-o zi, i-am văzut alergând împreună şi de atunci au devenit cei mai buni prieteni.”

Acum, perechea de prieteni este de nedespărţit; se joacă împreună toată ziua, se plimbă împreună, dorm împreună şi fac tot felul de năzdrăvănii.

Frumoasa prietenie care s-a născut între aceste două animale a captivat inimile multor oameni de pe reţelele de socializare.

Iar dacă ar fi să definim dragostea pură, Marley şi Ernie sunt cu siguranţă cel mai bun exemplu.

Ţi-a plăcut acest articol?