LiveBiz
Puiul de cangur, victimă a incendiilor din Australia, cere disperat ajutorul unui tânăr

Puiul de cangur, victimă a incendiilor din Australia, cere disperat ajutorul unui tânăr

LiveBiz » Animale » Puiul de cangur, victimă a incendiilor din Australia, cere disperat ajutorul unui tânăr

Pe fondul incendiilor care mistuie Australia, imaginile cu un biet pui de cangur apropiindu-se de un tânăr pentru a-i cere ajutorul fac înconjurul lumii.

În pozele distribuite vinerea trecută de către publicaţia britanică DailyMail, băiatul apare stropind cu apă puiul de cangur pentru a-l răcori de arşiţa focului…

Apoi, băiatul pune apă într-un castron pentru ca bietul pui să-şi potolească setea. Este o scenă în care omul şi animalul îşi dau mâna, ca şi cum ar parafa un pact de prietenie şi recunoştinţă. (vezi imaginile de mai jos)

Băiatul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, se afla într-un parc din New South Wales, când cangurul, scăpat cu viaţă din incendiu, s-a apropiat de acesta şi i-a cerut ajutorul.

Matrix / DailyMail Australia

Tânărul ţine în mână o stropitoare şi udă animalul scăpat ca prin minune din pădurea devastată de incendii. O scenă tulburătoare surprinsă de agenţia de presă Matrix pentru Daily Mail.

Câteva clipe mai târziu tabloul devine de-a dreptul copleşitor, atunci când cangurul întinde una dintre lăbuţe spre salvatorul său, în semn de afecţiune şi recunoştinţă.

Matrix / DailyMail Australia

O scenă cu totul impresionantă surprinsă în mijlocul unei tragedii, care aduce o rază de speranţă şi dezvăluie puterea uimitoare a iubirii, compasiunii şi solidarităţii dintre oameni şi animale.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?