LiveBiz
Căţeluşa îşi salvează familia din flăcări şi drept răsplată după câţiva ani este abandonată într-un adăpost

Căţeluşa îşi salvează familia din flăcări şi drept răsplată după câţiva ani este abandonată într-un adăpost

LiveBiz » Animale » Căţeluşa îşi salvează familia din flăcări şi drept răsplată după câţiva ani este abandonată într-un adăpost

Povestea lui Bennie, o căţeluşă metis din Canada, este de necrezut din toate punctele de vedere.

De fapt, când era puţin mai mare decât un căţeluş, aceasya şi-a salvat familia dintr-un foc acţionând ca o adevărată eroină.

Oricine ar putea crede că este o poveste frumoasă, dacă nu ar fi avut un sfârşit neaşteptat: La vârsta de zece ani, Bennie a fost abandonată într-un adăpost de către aceeaşi familie pentru care ea aproape că îşi dăduse viaţa.

Proprietarii s-au justificat spunând că nu s-a înţeles cu fiul lor, ceea ce este foarte greu de crezut.

Canine Haven

Dintr-o dată, bietul animal, ajuns la o vârstă respectabilă, s-a trezit abandonat într-un mediu necunoscut, cu oameni străini în jur.

În plus, perspectivele nu erau deloc îmbucurătoare: cine ar adopta un câine atât de bătrân şi care nu provine dintr-o rasă pură? Personalul de la adăpost era foarte pesimist în acest sens, dar soarta îi rezervase deja încă o surpriză.

Canine Haven

Chiar în ziua de Crăciun a anului 2014, un cuplu tânăr a decis că acest animal nu merită să-şi petreacă ultimii ani închis într-o cuşcă. Drept urmare, Corrie şi Justin au adoptat-o pe Bennie, care s-a văzut pusă în situaţia să împartă casa cu alţi câţiva câini.

Canine Haven

Înconjurată de dragostea unei familii iubitoare şi a câtorva patrupezi prietenoşi, noua viaţă a căţeluşei nici că ar fi putut fi mai frumoasă.

După cum puteţi vedea în imagini, Bennie s-a obişnuit imediat cu noua sa casă şi a petrecut ani minunaţi bucurându-se de compania tuturor.

Canine Haven

Din nefericire, toată dragostea pe care i-o oferiseră Corrie şi Justin, nu putea opri trecerea ireversibilă a timpului şi a venit momentul ca Bennie să părăsească această lume. Ea a închis ochii pentru totdeauna la începutul anului 2019, fiind înconjurată de afecţiunea tuturor.

Canine Haven

Viaţa lui Bennie a fost o aventură grozavă! A întâlnit oameni care i-au trădat loialitatea şi prietenia, dar şi pe alţii care au iubit-o cu adevărat.

Cu siguranţă, tot ceea ce contează este că şi-a petrecut ultimii ani într-o familie adevărată, răsfăţată de dragostea pe care orice fiinţă vie merită să o primească. Călătorie frumoasă, Bennie!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!