LiveBiz
Copilul abuzat nu a fost capabil să le spună părinţilor despre cruzimea bonei, dar câinele său a fost de altă părere

Copilul abuzat nu a fost capabil să le spună părinţilor despre cruzimea bonei, dar câinele său a fost de altă părere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Copilul abuzat nu a fost capabil să le spună părinţilor despre cruzimea bonei, dar câinele său a fost de altă părere

Loialitatea câinilor faţă de stăpânii lor s-a manifestat de-a lungul vremii în moduri care mai de care mai emoţionante. Ei sunt capabili să ne protejeze într-un mod excelent, iar următoarea poveste este o dovadă de necontestat în acest sens. Câinii ştiu să perceapă când ceva nu este bine şi să caute o modalitate de a ne face să înţelegem.

Benjamin şi Jordan Hope sunt un cuplu care au angajat-o pe Alexis Khan, de 22 de ani, pentru a fi bona băiatului lor în vârstă de 7 luni.

După 5 luni petrecute cu noua bonă, dintr-o dată părinţii au început să observe că patrupedul familiei, Killian, încerca să-l protejeze foarte mult pe micuţul Finn când aceştia ajungeau acasă. „Era foarte agresiv cu bona şi uneori trebuia să potolim câinele, pentru că ne temeam să nu-i facă vreun rău”, a declarat Benjamin.

Părinţii erau îngrijoraţi deoarece câinele le-a stârnit suspiciunea că ceva nu era în regulă cu Alexis când aceasta era în preajma fiului lor. Apoi, tatăl a ascuns un iPhone sub canapea pentru a înregistra tot ce se întâmplă când Khan şi fiul său erau singuri. Când au auzit înregistrarea, bănuielile li s-au confirmat. Din păcate, bebeluşul a avut de suferit din cauza comportamentului bonei, care îl lovea şi ţipa la el fără milă.

Plânsetele copilului s-au transformat din strigăte după ajutor în strigăte de durere. Câtă tristeţe! Cum poate fi cineva atât de crud cu un copil care nu se poate apăra? Acest câine a devenit eroul prietenului său mai mic. Mulţumită avertismentelor lui, părinţii au putut vedea ce inimă avea această femeie.

YouTube /

Micuţul Finn nu poate încă să vorbească, dar animalul său de companie a făcut tot posibilul ca acest coşmar să înceteze. El le-a atras atenţia părinţilor şi i-a avertizat că micuţul lor era în pericol. Alexis a fost arestată de autorităţi şi a pledat vinovată. Ea va primi o pedeapsă cu închisoarea între 1 şi 3 ani şi nu va mai putea niciodată să lucreze cu copiii.

Urmăriţi mai multe detalii despre eforturile acestui câine-erou în videoclipul de mai jos:

Asemenea fapte reprobabile nu pot rămâne nepedepsite! Violenţa şi abuzul asupra copiilor trebuie raportate, iar vinovaţii merită să plătească cu închisoarea. Aceşti părinţi au avut încredere deplină în instinctele eroului lor blănos şi au acţionat până nu a fost prea târziu.

Împărtăşiţi această poveste cu prietenii, este cea mai bună dovadă că patrupezii sunt prietenii noştri cei mai buni şi cei mai credincioşi.