LiveBiz
După ce a adus un copil pe lume, prietena sa l-a abandonat. Acum, răspunsul tatălui este aplaudat de o lume întreagă

După ce a adus un copil pe lume, prietena sa l-a abandonat. Acum, răspunsul tatălui este aplaudat de o lume întreagă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » După ce a adus un copil pe lume, prietena sa l-a abandonat. Acum, răspunsul tatălui este aplaudat de o lume întreagă

„(…) Se trezeşte devreme şi călătoreşte împreună copilul său cu autobuzul pentru a ajunge la frizerie, unde îl hrăneşte şi îi schimbă scutecele, cu acceptul clienţilor săi…”

Acesta este un tată care demonstrează o dragoste uriaşă pentru copilul său, înfruntând singur toate dificultăţile, învăţând cum să aibă grijă de un copil fără mamă şi având convingerea că bunăstarea bebeluşului este cel mai important lucru din lume.

Din păcate, se întâmplă deseori ca femeile să fie abandonate de către partenerii lor în timpul sarcinii sau imediat după ce au adus pe lume un copil, dar în cazul de faţă, tânărul Eric este cel care a fost părăsit de prietena lui şi mama biologică a copilului.

Anunţ

Eric are doar 21 ani, dar se comportă ca un om matur şi responsabil, care nu dă înapoi şi nu renunţă la fiul său, ci din contră, el îşi adună toate puterile pentru a face faţă acestei noi experienţe. Fără nimeni apropiat care să-l ajute, el îşi dedică viaţa îngrijirii copilului în vârstă de numai câteva luni.

Fără nicio altă alternativă, tânărul îşi ia copilul la locul de muncă în fiecare zi, așa că are grijă de bebeluş în timp ce munceşte. Când micuţul începe să plângă, el lasă totul pentru a-i acorda toată atenţia: îi schimbă scutecele, îl hrăneşte cu biberonul, îi oferă afecțiune, dar mai ales, îl iubeşte.

Este imposibil să nu fim impresionaţi de o atitudine atât de frumoasă, a unui tată copleşit de dragostea ce i-o poartă fiului său.

Atunci când un cuplu nu-şi doreşte să aibă copii, trebuie să discute pentru a clarifica această situaţie şi să caute informaţii cu privire la contracepţie, de aceea este recomandat să se consulte cu medicul ginecolog.

Dar poate cel mai important lucru este să aibă grijă să nu aducă un copil pe lume pe care apoi să-l abandoneze. Dacă nu ar fi fost Eric, oare ce s-ar fi întâmplat cu acest biet copil?

Eric Young este angajat al unui frizerii şi pentru a ajunge la locul de muncă el trebuie să apeleze la mijloacele de transport în comun, dar el consideră că niciun sacrificiu nu e prea mare când vine vorba de fiul său.

Acest tată este dispus să înfrunte orice provocare, inclusiv să lucreze mai multe zile pe săptămână, dacă este cazul, doar pentru a-şi vedea copilul fericit.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?