LiveBiz
Câinele care a trăit timp de 3 ani pe străzi este acum în sfârșit fericit într-o casă

Câinele care a trăit timp de 3 ani pe străzi este acum în sfârșit fericit într-o casă

LiveBiz » Animale » Câinele care a trăit timp de 3 ani pe străzi este acum în sfârșit fericit într-o casă

Toţi maidanezii au o viaţă grea pe străzi, dar este întotdeauna mai greu pentru femele, deoarece au mulţi pui de care trebuie să aibă grijă, ca să nu mai vorbim de modul în care sarcina le afectează sănătatea. Câinele fără stăpân din această poveste a adus pe lume mai multe generaţii de pui şi, din păcate, nu toţi micuţii săi au reuşit să supravieţuiască.

Freya rătăcea de vreo 3 ani în apropierea unei benzinării şi în toţi aceşti ani a adus pe lume o mulţime de pui. Deoarece locaţia respectivă nu era nici pe deprate vreun loc sigur, nici nu este de mirare că mulţi dintre ei au fost loviţi de maşini. Norocoşii, însă, au fost adoptaţi de către clienţii de-ai benzinăriei sau trecători înainte să li se întâmple ceva rău.

Aşa că, după ce şi-a văzut fiecare dintre pui plecând unul câte unul, biata căţeluşă rămăsese singură. Din fericire, o tânără cu suflet mare care o vizita şi o hrănea din când în când a decis să cheme un salvatoare locală pentru a o ajuta. După ce a auzit despre acea mamă incredibil de puternică, fondatoarea „Love Furry Friends”, Olena Pyanov, s-a deplasat de urgenţă în zonă.

Din moment ce Freya s-a apărat singură de pericole în toţi aceşti ani, nu era uşor să-i câştige încrederea. Olena şi persoana care a apelat-o au încercat să o ademenească cu mâncare şi au aplicat mai multe metode de a captura căţeluşa neîncrezătoare, dar eforturile lor au fost fără succes. Din fericire, după ce s-a ferit o vreme de cei veniţi să o ajute, Freya şi-a pierdut treptat energia şi pur şi simplu a cedat.

Cu ajutorul unui angajat al benzinăriei, Olena a primit-o bucuroasă pe Freya în maşina ei. Căţeluşa încă părea puţin agitată în drum spre veterinar, dar apoi nici măcar ea nu îşi putea stăpâni entuziasmul. Speranţa şi bucuria de a fi în sfârşit în siguranţă au strălucit literalmente în privirea ei.

După ce a fost sterilizată, vaccinată şi tratată ​​de paraziţi, Freya a fost transferată la casa Olenei. Nu este greu de înţeles că această căţeluşă, cândva neîncrezătoare în oameni, devenise fericită ştiind că este iubită şi îngrijită într-un loc atât de cald şi sigur. Doar priviţi-i acel zâmbet strălucitor!

Povestea Freyei a atins inimile multora şi în cele din urmă o familie minunată a adoptat-o. Câinele, desigur, nici că putea fi mai fericit. Din acel moment, avea să aibă mereu un acoperiş deasupra capului.

Urmăriţi salvarea palpitantă a Freyei în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?