LiveBiz
Fetiţa doarme cu un Pitbull de 30 kg în pat: înainte de a adormi, îl acoperă pentru a-i ţine de cald

Fetiţa doarme cu un Pitbull de 30 kg în pat: înainte de a adormi, îl acoperă pentru a-i ţine de cald

LiveBiz » Animale » Fetiţa doarme cu un Pitbull de 30 kg în pat: înainte de a adormi, îl acoperă pentru a-i ţine de cald

Copiii pot avea temeri mai mult sau mai puţin întemeiate: cele mai comune sunt frica de întuneric, de monstrul de sub pat sau cele care decurg din evenimente traumatice care s-au întâmplat cu adevărat.

Micuţa Ady, de exemplu, nu a avut niciodată probleme să doarmă singură noaptea, dar după un cutremur puternic nu a mai putut adormi şi a fost trezită continuu de coşmaruri. Soluţia la problema care tulbura familia a venit sub forma unui Pitbull.

imagine: Kyle Leary / Facebook

Familia Leary locuieşte în Alaska, unde cutremurele sunt frecvente şi, de asemenea, de intensitate mare. Micuţa Ady a avut ghinionul de a experimenta unul cu magnitudinea 7, care, din fericire, nu a pus în pericol niciun membru al familiei, dar le-a provocat, totuşi, o mare sperietură.

Fetiţa, până atunci, nu a avut niciodată vreoo problemă să doarmă singură în camera ei: după şoc, însă, a refuzat să mai stea singură în patul ei.

imagine: Kyle Leary / Facebook

În cele din urmă, soluţia s-a dovedit a fi la îndemână: părinţii au crezut că trebuie să meargă cu ea la un psiholog, dar fetiţa le-a indicat că are nevoie doar de cineva care să-i ofere încredere, precum Fury, PitBull-ul!

imagine: Kyle Leary / Facebook

Tatăl lui Ady a aruncat o privire pe camerele de supraveghere instalate pentru a observa comportamentul câinelui în compania celei mici: astfel, a descoperit o scenă extrem de dulce între fetiţă şi căţeluş. La un moment dat micuţa se trezeşte şi trage cu grijă pătura peste corpul Pitbull-ului de teamă că i-ar putea fi frig. Doar după ce se asigură că tovarăşul ei credincios este acoperit, îşi aşază capul pe pernă pentru a adormi.

Tatăl lui Ady a postat videoclipul pe Facebook pentru a demonstra cum PitBullii sunt stigmatizaţi în mod greşit: potrivit bărbatului „dacă sunt educaţi cu dragoste, ei oferă doar dragoste” şi de aceea nu s-a temut niciodată să-şi lase fiica în prezenţa lui. Într-adevăr, numai datorită acestui câine minunat, Ady şi-a recăpătat liniştea pierdută din cauza cutremurului!

Ţi-a plăcut acest articol?