LiveBiz
Poliţiştii găsesc un câine lângă portiera maşinii cerând ajutor: decid imediat să preia cazul

Poliţiştii găsesc un câine lângă portiera maşinii cerând ajutor: decid imediat să preia cazul

LiveBiz » Animale » Poliţiştii găsesc un câine lângă portiera maşinii cerând ajutor: decid imediat să preia cazul

Să te pierzi de persoanele pe care le iubeşti este o experienţă terifiantă pentru oricine, deoarece teama că s-ar putea să nu-i mai vezi niciodată pe cei dragi este mare.

Acest lucru este destul de frecvent în cazul fiinţelor vulnerabile, cum sunt copiii sau persoanele în vârstă, care poate avea deseori probleme cu simţul de orientare. Dar există şi alte fiinţe, precum câinii, care ajung uneori protagoniştii unor astfel de episoade amare.

Aşa s-a întâmplat şi cu câinele din această poveste.

După ce s-au confruntat cu o situaţie de ordine şi linişte publică într-un cartier din Lee, Florida (SUA), ofiţerii de poliţie Soto şi Rose se îndreptau spre maşina de patrulă când au făcut o descoperire ciudată.

Un PitBull speriat îi aştepta la portiera maşinii, stând pe două picioare. Comportamentul câinelui părea ciudat, dar ofiţerii de poliţie nu s-au lăsat intimidaţi.

Era clar că acest mic prieten blănos avea nevoie de ajutor.

Căţeluşul nu îşi dorea probleme, dimpotrivă, avea nevoie să fie salvat dintr-o situaţie destul de neplăcută: se pierduse. Necunoscând cum să ajungă acasă, câinele a văzut maşina poliţiei şi pare-se că a înţeles că aceasta era singura lui speranţă.

Problema părea destul de ciudată, iar ofiţerii au investigat zona pentru a vedea dacă stăpânul câinelui era în apropiere; în cele din urmă, un vecin le-a spus că patrupedul rătăcea singur prin zonă de mai bine de 15 minute.

Bietul PitBull era pierdut şi speriat.

Acest mic prieten s-a dovedit a fi foarte cuminte şi, în timp ce oamenii în uniformă se apropiau, a început să sară în sus de bucurie. Părea foarte fericit de sosirea lor, aşa că Soto şi Rose s-au gândit că patrupedul a înţeles perfect că urmau să-l ajute.

Nu ştim dacă a recunoscut patrula poliţiei, dar animalul a făcut cu siguranţă lucrurile corecte aşteptând acolo. În acel moment, Rose a observat că în spatele medalionului de la gâtul câinelui era ceva scris: numele şi adresa.

Câinele se numea Hank.

În mod cu totul surprinzător, decizia câinelui l-a salvat de la o viaţă tristă pe străzi. Rose şi Soto l-au luat în maşina de patrulare şi au demarat spre locuinţa presupuşilor stăpâni ai câinelui. Fără să aibă parte de alte surprize, s-a dovedit că aceea chiar era adresa lui, iar stăpânii lui Hank s-au arătat foarte încântaţi să-şi vadă patrupedul revenind acasă în siguranţă. Ce câine isteţ!

Ţi-a plăcut acest articol?