LiveBiz
Băiatul şi văcuţa lui pierd un concurs, dar câştigă inimile tuturor după ce sunt văzuţi dormind împreună

Băiatul şi văcuţa lui pierd un concurs, dar câştigă inimile tuturor după ce sunt văzuţi dormind împreună

LiveBiz » Animale » Băiatul şi văcuţa lui pierd un concurs, dar câştigă inimile tuturor după ce sunt văzuţi dormind împreună

Mitchell Miner a decis să participe împreună cu văcuţa sa la o competiţie în cadrul Iowa State Fair – un târg de stat anual care se desfăşoară în Des Moines, Iowa, în luna august. Aici au loc anual tot felul de concursuri agricole cu animale de la fermă antrenate să desfăşoare diferite activităţi.

Cei doi erau hotărâţi să obţină un loc bun la eveniment şi perechea se pregătea de mult pentru asta. Cu toate acestea, cei doi au fost nevoiţi să se trezească la 3 dimineaţă pentru a începe pregătirile pentru competiţie.

În ciuda eforturilor depuse de acest duo, Mitchell şi văcuţa Audri nu au reuşit să ocupe primul loc, clasându-se abia pe poziţia a cincea în competiţie. În ciuda acestui fapt, Michell a fost mândru de văcuţa lui şi a răsplătit-o cum se cuvine.

La câteva minute după încheierea competiţiei, Mitchell a luat-o pe Audri la un pui de somn. Adevărul este că amândoi erau atât de epuizaţi, încât fără să-şi dea seama, au adormit practic sprijinindu-se unul de celălalt. Tatăl lui Mitchell i-a găsit dormind, aşa că a decis să le facă o poză.

Când fotografia cu un băiat dormind sprijinit de văcuţa sa a fost distribuită online, a devenit rapid virală.

„Fiul nostru, Mitchell şi văcuţa lui după spectacolul de ieri”, a scris tatăl său, Jeremy Miner, alături de imaginea virală.

Iubitorii de animale din întreaga lume s-au îndrăgostit de acest moment nepreţuit şi au lăudat frumoasa prietenia pe care cei doi o împart.

Deşi familia Miner nu mai locuieşte la o fermă, părinţii şi-au dorit întotdeauna să se asigure că valoarea iubirii şi respectului faţă de animale sunt transmise mai departe, către fiul lor.

Ţi-a plăcut acest articol?